Danish Golf ChampionshipDerfor forsvarer Julian Suri ikke sin titel i Made in Denmark

Derfor forsvarer Julian Suri ikke sin titel i Made in Denmark

Julian Suri vandt Made in Denmark sidste år, men den forsvarende mester er desværre ikke med i Silkeborg, da han spiller for et PGA Tour kort i USA.

27-årige Julian Suri, der er nr. 68 på verdensranglisten og nr. 28 på Race to Dubai ranglisten, har primært spillet på Europa Touren i år, men også lidt på PGA Tour i hjemlandet USA.

Han har ikke haft et kort til PGA Tour, men har gjort det nok til at komme med i Web.com Tour Finals, hvor der i fire turneringer spilles om 25 PGA Tour kort.

Blev nr. 35 i den første Web.com Tour Finals turnering

Web.com Tour Finals begyndte i sidste uge, og falder således sammen med Made in Denmark. I den første af de fire, Nationwide Children’s Hospital Championship som blev vundet af Robert Streb, sluttede Julian Suri på en 35. plads.

I denne uge er Julian Suri, og i øvrigt også Sebastian Cappelen, med i DAP Championship presented by NewBrick.

De tre andre Made in Denmark vindere er med

Made in Denmark 2018 er den femte udgave af den danske Europa Tour turnering, og de første tre års vindere er med i år. 2016 vinderen Thomas Pieters, 2015 vinderen David Horsey og 2014 vinderen Marc Warren er således med i Silkeborg.

Kvinder: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open på LET, , hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 16. Det var samtidig sæsonfinalen på den sydafrikanske...

Thomas Bjørn i top-20 da Stephen Ames vandt på sin 60 års fødselsdag

Den forsvarende mester Stephen Ames vandt Mitsubishi Electric Classic på sin 60 års fødselsdag, og har nu vundet to sejre i år. Se højdepunkter...