På det nyligt afholdte International Golf Travel Market i Ljubljana i Slovenien blev landets position som Caribiens golfmekka igen cementeret.

På de flotte golfbaner, der ligger ud til Det Caribiske Hav og Atlanterhavet, kan golfspillere nyde faciliteter af højeste kaliber og et behageligt klima med unikke og udfordrende oplevelser det meste af året.

For fjerde gang er Den Dominikanske Republik blevet anerkendt af den internationale sammenslutning af Golfrejsearrangører (IAGTO) som en ekstraordinær destination for golfspillere. Foreningen har kåret Den Dominikanske Republik som Årets Golfdestination i Latinamerika og Caribien 2019. Det gør Den Dominikanske Republik til den mest eftertragtede destination i regionen.

Den Dominikanske Republik har i en årrække arbejdet ihærdigt på at etablere Den Dominikanske Republik som en eksklusiv destination for golfentusiaster, og hos landets turistministerium er man begejstret for, at anstrengelserne har båret frugt.

Golf er en integreret del af den Dominikanske Republiks turismesatsning, og anerkendelsen fra det internationale golfsamfund har stor betydning for landet på øen Hispaniola.

.
.
Hyldet af fagfolk og udøvere

Kåringen som Caribiens bedste golfdestination 2019 skete ved nyligt afholdte International Golf Travel Market i Ljubljana i Slovenien.

World Golf Awards, et datterselskab af World Travel Awards, er sat i verden for at fejre og belønne aktører inden for golfturisme.

Stemmerne bliver afgivet af fagfolk, der arbejder inden for golfrejser og turismeindustri, herunder rejseagenter og turoperatører samt journalister og kommunikatører inden for feltet.

Også helt almindelige golfturister har lejlighed til at stemme.

En hær af topdesignere

Den Dominikanske Republik har 26 udfordrende og storslåede baner, der for en stor dels vedkommende er spektakulært beliggende med front mod havet.

Landets flagskibsbaner er skabt af anerkendte designere og golflegender. Det gælder f.eks. Pete Dye, der på Casa de Campo resortet i La Romana står bag banerne Teeth of the Dog, Dye Fore og The Links.

Med britisk inspirerede bakker, laguner og søer på The Links til havvendte huller på Teeth of the Dog kombinerer banerne på forbilledlig vis variation, udfordring og naturlig skønhed.

Andre golfbaner som står øverst på de fleste golfspilleres bucket list inkluderer Jack Nicklaus Punta Espada. Regnet for at være blandt verdens allerfineste har banen otte huller med enestående udsigt til Det Caribiske Hav.

Punta Espada Golf Course – Foto: PR

Playa Dorada på nordkysten byder på en bane designet af legendariske Robert Trent Jones, Sr., med fem huller med havudsigt og ét hul direkte ved af ​​Atlanterhavet.

Inde i landet kan man ligeledes prøve sig selv af på Guavaberry Golf & Country Club nær hovedstaden Santo Domingo. Banen grænser op til et naturreservat og har et 4,5 meter højt vandfald vandfald og koralformationer, der bidrager til et dramatisk visuelt udtryk.

Kåringen som Caribiens bedste golfdestination kommer netop, som forberedelserne til Den Dominikanske Republiks PGA Tour i marts 2019 for alvor går i gang.

Puntacana Resort & Club og Den Dominikanske Republik skal fra 25. – 31. marts være vært for den anden udgave af Corales Puntacana Resort & Club Championship på feriestedets 18-hullers bane.

Banen, der kan prale af seks huller beliggende på klippesider ud mod ​​Det Caribiske Hav, er skabt af verdensnavnet Tom Fazio.

Få mere at vide om Dominikanske Republiks verdensberømte golftilbud og begynd at planlægge din rejse på www.GoDominicanRepublic.com.

For flere detaljer om IAGTO Awards, besøg www.iagto.com/awards.

18. hul på Corales Golf Course – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.