AmatøreliteDe danske piger blev nr. 5 ved Hold EM

De danske piger blev nr. 5 ved Hold EM

Det danske pigelandshold blev nr. 5 ved Hold EM på Green Resort Hrubá Borša, da de vandt placeringskampen mod Rusland. Tyskland vandt guld.

Danmark, der var forsvarende europamestre, blev nr. 7 i slagspilskvalifikation, men tabte til Tyskland i kvartfinalen. Fredag vandt de over værterne fra Slovakiet, og skulle dermed spille om 5. pladsen.

Mod Rusland vandt Emma Bunch og Christina Thouber med 1 hul i Foursome, Cecilie Leth-Nissen delte sin single, mens Amalie Leth-Nissen vandt 2 & 1. Det endte dermed med en dansk sejr op 2,5 – 0,5.

Cecilie Leth Nissen – Foto: golfsupport.nl
Tyskland vandt EM guld

I finalen vandt Tyskland med 2,5 – 0,5 over Sverige, mens Holland fik bronze efter en 2 – 1 sejr over Schweiz.

De fire danske piger til EM var:

• Amalie Leth-Nissen, Hjortespring Golfklub
  • Cecilie Leth-Nissen, Hjortespring Golfklub
  • Christina Thouber, Kokkedal Golfklub
  • Emma Bunch, Mølleåens Golf Klub

Søstrene Amalie og Cecilie Leth-Nissen var også på holdet sidste år, da pigelandsholdet vandt EM for hold 2019 i Spanien.

Hold EM for piger, Hulspil Flight A, resultat
– Hulspil Flight B, resultat
– Slagspilskvalifikation, resultat

Emma Bunch – Foto: golfsupport.nl

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....