Asian TourDanthai Boonma vandt Bangabandhu Bangladesh Open

Danthai Boonma vandt Bangabandhu Bangladesh Open

Danthai Boonma vandt Bangabandhu Cup Golf Bangladesh Open på Asian Tour.

Inden finalerunden indtog Kosuke Hamamto førstepladsen i -11 foran Danthai Boonma i -10.

Med en runde i -3 vandt Danthai Boonma i -13 foran Kosuke Hamamto i -12 og Rattanon Wannasrichan i -10, og alle tre er fra Thailand. David Puig blev nr. 8 i -6.

Det var 26-årige Danthai Boonmas anden sejr på Asian Tour, hvor han vandt World Classic Championship tilbage i 2015.

Med en præmiesum på 400.000 $ var turneringen blandt de mindste på Asian Tour, hvor sæsonen afsluttes med Indonesian Masters i næste uge. Her er bl.a. Lee Westwood, Bernd Wiesberger, Chase Koepka, Ernie Els og Graeme McDowell på deltagerlisten.

Bangabandhu Cup Golf Bangladesh Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk