Danmark avancerede på andendagen, efter at spillerne langt om længe fik deres udstyr på Nuevo Golf Sct. Petri i Spanien, hvor der spilles Hold-EM og Nations Cup i paragolf.

Den kaotiske start satte sit præg på 1.-dagen af EM og Nations Cup. Efter en prøverunde og en indledende turneringsrunde med udlejningsudstyr ankom spillernes bagage og grej endelig – vel at mærke med 2 døgns forsinkelse på grund af en strejke i Kastrup. Det satte sit præg på vore spilleres præstationer i tirsdagens runde, og målsætningen om podiepladser forekom pludselig meget hypotetisk.

Onsdagens runde gav dog nyt håb med masser af godt spil af de danske spillere. I kampen om EM-guldet har vore svenske venner dog sørget for, at der ikke er meget spænding tilbage. De ligger efter 2 runder suverænt i spidsen med 305 slag. Nærmeste forfølgere er England med 320 slag og de forsvarende mestre Frankrig med 322 slag. Danmark er med 328 slag dog godt med inden de afsluttende singler, og en podieplads er stadig en mulighed – omend det bliver svært.

Hold-EM i paragolf, leaderboard

I Nations Cup der spilles som stablefordturnering er der anderledes gode muligheder. Her fører Spanien med 125 point, England har 122 point, mens Danmark er på en øjeblikkelig bronzeplads med 120 point. Om det lykkes at genvinde Nations Cup-pokalen er nok tvivlsomt, men hvis vi – med et “strejkeramt” hold – kan sikre os en sølvmedalje eller en bronzemedalje, så vil det være en vældig flot præstation.

Nations Cup i paragolf, leaderboard

Turneringen slutter torsdag med singler.

EM-holdet:
  • Mette Wegge Lynggaard Trelleborg GK
  • Jon Johanneson Hillerød GK
  • Mads Hjelm Nielsen Aalborg GK
  • René Elley Nordborg GK
Nations Cup holdet:
  • Louis Stendahl Helsingør GC
  • Carl-Christian Alstrup Rungsted GK
  • Flemming Rasmussen Birkemose GK
  • Fredrik Øie Aabybro GK

Turneringsdeltagelsen er sikret med støtte fra DGU, Parasport Danmark og de to sponsorer Pensionsselskabet og transportfirmaet H.Dauggaard.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.