Ahlsell Nordic Golf TourDamer: Penge- og pointranglister, uge 38 2016

Damer: Penge- og pointranglister, uge 38 2016

Med en 14. plads i Evian Championship rykkede Emily Kristine Pedersen frem som nr. 8 LET ranglisten. Årets sidste major blev vundet af sydkoreanske In Gee Chun, der spiller på LPGA, hvor hun er rookie i år.

Shanshan Feng blev nr. 4, og overtog førstepladsen på LET ranglisten, mens Nanna Koerstz Madsen fastholdt sin 5. plads, selvom hun missede cuttet efter fire ærgerlige straffeslag.

Med en præmiesum på $ 3,25 var det årets største turnering på LET, mens den er overgået af KPMG Women’s PGA Championship ($ 3,5 mio.) og US Women’s Open Conducted by the USGA ($ 4,5 mio.) på LPGA. ærgerlige

Therese O’Hara blev nr. 32 på Symetra Tour. På ranglisten faldt hun to pladser tilbage til en 21. plads. Der er kun tre turneringer tilbage i sæsonen, hvorefter top-10 på ranglisten får et kort til LPGA.

Laura Murray vandt Elisafarm Ladies Open, som var tællende til Nordea Tour og LET Access Series. Her var ingen danske deltagere.

Nedenfor ses ranglisterne for LET, LPGA, LET Access Series, Symetra Tour og Nordea Tour. Tallet i parantes er placering i sidste uge.