LET Access SeriesDaisy Nielsen blev nr. 15 på LET Access Series

Daisy Nielsen blev nr. 15 på LET Access Series

Meghan MacLaren vandt Azores Ladies Open på LET Access Series, hvor Daisy Nielsen blev nr. 15.

Vinderen var den eneste under par for de tre runder. Efter runder i +1, +2 og +3 sluttede Daisy på en delt 15. plads i +6.

Meghan MacLaren vandt i -2 foran Chloe Williamas og Eva Gilly i par.

Azores Ladies Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily i top-10 da Hannah Green vandt JM Eagle LA Championship

Hannah Green vandt LPGA turneringen JM Eagle LA Championship presented by Plastpro. Se højdepunkter ovenfor. Emily var nr. 5 efter anden runde, men nr. 10...

Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour

Svenske Tim Widing vandt for anden uge i træk på Korn Ferry Tour, og denne gang Veritex Bank Championship. Inden finalerunden havde svenske 26-årige Tim...