Den franske Challenge Tour spiller Clément Berardo blev diskvalificeret fra Andalucia – Costa del Sol Match Play 9, da han løb tør for bolde!

32-årige Clément Berardo, der spillede på Europa Touren i 2016, havde ikke flere bolde tilbage, da han slog (endnu) en bold væk på 16. hul, og så var han nødt til at stoppe, da han ikke kunne fuldføre runden.

Clément Berardo var +10 efter de første 15 huller, hvor han havde lavet en 9’er og en 7’er på par-5 huller samt fire bogeys. Det skriver flere medier heriblandt golfchannel.com.

Skal spille med samme mærke og type bold

Vi ved ikke, hvor mange bolde han havde med på runden, men i professionelle turneringer og større amatørturneringer skal man spille med samme mærke og type bold hele vejen rundt.

Der er intet i Golfreglerne som forbyder, at man låner bolde af en medspiller eller supplerer op på anden vis (uden at forsinke spillet), men det kræver så, at det er samme mærke og type.

Andalucia – Costa del Sol Match Play 9, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.