Korn Ferry TourCappelen i top-10 på Web.com Tour i Nashville

Cappelen i top-10 på Web.com Tour i Nashville

Efter to missede cuts på Web.com Tour ser Sebastian Cappelen ud til at være tilbage på rette spor ved Nashville Golf Open.

Cappelen lavede seks birdies og to bogeys i første runde, hvilket placerer ham på en delt 9. plads i -4.

En sejr giver PGA Tour kortet med det samme
Wesley Bryan satte ny banerekord og fører i -9 foran James Driscoll i -7, mens Brian Campbell og Chris Thompson deler 3. pladsen i -6.

Bryan, der er en del af trick shot duoen Bryan Bros, har allerede vundet to turneringer i år, så han er reelt sikker på et PGA Tour kort næste sæson. I april vandt han El Bosque Mexico Championship, og i marts vandt han Chitimacha Louisiana Open.

Vinder man tre turneringer i samme sæson, så får man et PGA Tour kort med det samme. Wesley Bryan er således kommet et skridt nærmere en tidlig oprykning. I sidste uge deltog han i FedEx St. Jude Classic på PGA Tour, hvor han blev nr. 58.

Nashville Golf Open, leaderboard

Tiger har fået invitation til US Open

48-årige Tiger Woods har vundet 15 majors heriblandt US Open 2000, 2002 og 2008, men han er ikke kvalificeret til US Open i år....

Albin Bergström vandt Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget

Svenske Albin Bergström vandt Nordic League turneringen Golfkusten Blekinge by Enkla Elbolaget på den svenske Cutter & Buck Tour. Inden finalerunden havde svenske Albin Bergström...