Australske Cameron Smith elsker Hawaii, og nu kommer han til Sony Open med en frisk sejr i bagagen, så han må regnes for storfavorit, selv om det er et uhyre stærkt felt han skal op i mod i årets første PGA TOUR turnering med fuldt felt.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV, Eurosport 2 og discovery+ med danske kommentatorer.

Der er igen livegolf til natteravnene i denne uge, men som altid kan PGA TOUR golf streames når det passer én via GOLFTV eller discovery+, hvis tidsforskellen til Hawaii ikke harmonerer med dansk døgnrytme.

Der er masser af gode grunde til at se med fra Sony Open i denne uge, når de 144 spillere spiller på Waialae Country Club. Størstedelen af 38 spillere, der var med i Sentry Tournament of Champions i sidste uge, er blevet på Hawaii, og spiller igen i denne uge.

Cameron Smith satte ny rekord på PGA TOUR med den laveste samlede score, da han i søndags vandt Sentry Tournament of Champions hele 34 slag under par. Sejren sendte ham helt op som nummer 10 i verden, og i denne uge må han regnes som en af de store favoritter. Han vandt Sony Open i 2020, så han kender banen på Waialae Country Club særdeles godt.

.
.

Det kan meget vel blive en sejr for anden uge i træk til Smith, men Australien har flere kort at spille på i denne uge. Smith’s gode ven og Presidents Cup makker, Marc Leishman har fire top-10-placeringer i Sony Open, og sluttede på 10. pladsen i søndags, så hans form er bestemt til at spille med om en topplacering endnu engang.

Sidste år vandt Kevin Na, og han kommer nok også til at være med fremme i år. Banen er en af de kortere på PGA TOUR kalenderen, og som Na putter, vil han altid være en trussel på den type bane.

Ellers kan man se frem til at følge spillere som Hideki Matsuyama, Webb Simpson, Sungjae Im og Abraham Ancer samt Corey Conners, der med sin præcision fra tee til green altid gør det godt her. Han noterede således en tredjeplads i 2019 og en 12. plads i 2020 i sine to seneste Sony Open starter.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Sony Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • (Natten til) fredag den 14.1.: 01.00 – 04.30 (Featured Groups fra 18.00)
  • (Natten til) lørdag den 15.1.: 01.00 – 04.30 (Featured Groups fra 18.00)
  • (Natten til) søndag den 16.1.: 01.00 – 04.30 (Featured Groups fra 22.00)
  • (Natten til) mandag den 17.1.: 00.00 – 04.00 (Featured Groups fra 22.00)

Morten Buckhøj og Andreas Hartø kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligaen. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.