De to danske professionelle golfspillere, Nicolai og Rasmus Højgaard, har sammen skabt et juletræ, der vil gøre enhver golf-entusiast blød i knæene. Juletræet bliver solgt til højstbydende, når Ungdommens Røde Kors afholder auktion på Lauritz.com til fordel for udsatte børn og unge, som ikke kan holde jul i hjemmet.

Julen står for døren, og de unge professionelle golfspillere fra Billund, Nicolai og Rasmus Højgaard, er blandt de kendte danskere, som i år står klar til at forsøde livet for udsatte børn og unge, som af forskellige årsager ikke kan opleve højtiden inden for hjemmets trygge rammer.

– Vi er begge selv unge, og vi vil gerne engagere os mere i velgørenhed. Derfor tænkte vi, at det var ideelt at støtte Ungdommens Røde Kors og alt, hvad de gør, for udsatte børn og unge i Danmark, fortæller Rasmus Højgaard om de 20-årige tvillingebrødres bidrag til juletræsauktionen.

– Det er altid godt at give lidt tilbage, og det betyder meget for os, at vi hjælper netop børn og unge. Så vi håber at kunne få samlet nogle penge ind med vores træ og auktionen her, siger Nicolai Højgaard.

En bedre jul for udsatte børn og unge

Det er sjette år i træk, at Ungdommens Røde Kors afholder juletræsauktion, hvor flere kendte danskere og virksomheder skaber deres helt eget unikke juletræ med pynt og gaver, som bliver solgt på Lauritz.com.

.
.

Auktionen finder sted fra den 1. til 9. december, og hele beløbet går til børn og unge, som må holde jul uden for hjemmet. Det kan være som sygdomsramt og indlagt, anbragt uden for hjemmet på døgninstitutionen eller sammen med deres mor på et kvindekrisecenter. Især julen er en svær tid at føle sig uden for fællesskabet, så her skal pengene fra auktionen være med til at give glade juleminder og gode oplevelser til børnene og de unge.

Julen betyder familie og ferie

For de to golfbrødre er december en helt særlig tid. Men ikke på grund af julen.

– Vi rejser rigtig meget, så julen er en af de tider på året, hvor vi endelig er hjemme, og hvor vi kan bruge tid med familie og venner. Så vi sætter stor pris på julen, for december måned er der, hvor vi har fri, siger Nicolai Højgaard.

– Vi er ikke de største julemennesker, men bare det, at vi er hjemme og har familietid betyder noget. Vi forbinder julen med familie og ferietid. Det er det gode ved julen for os, fortæller Rasmus Højgaard.

Golf til den store guldmedalje

Rasmus Højgaard er nr. 97 på verdensranglisten i denne uge og brormand Nicolai nr. 102, så de er blandt de bedste danskere. Det er dermed ikke hvem som helst, du kan vinde en runde golf med, hvis du ender med højeste bud på brødrenes juletræ. Herudover har Nicolai og Rasmus Højgaard pyntet deres træ med en masse golfbolde, udstyr og merchandise samt personlige ting fra sejren ved Ryder Cup i 2018, hvor Thomas Bjørn var kaptajn for Europa.

Se alle juletræer på Lauritz.com fra den 1. december kl. 10 til den 9. december 2021. Højgaard brødrenes træ kan ses på dette direkte link.

Læs mere om Ungdommens Røde Kors www.urk.dk.

PYNTEHOLDET 2021:

Rasmus Munk, chefkok og ejer af Alchemist: Pynter juletræet med papirklipdekorationer, gourmet specialiteter, rundvisning og gavekort for 4 personer til Alchemists sommelierbord mm.

Rosa Kildahl, tidligere deltager i ”Den store bagedyst”: Pynter juletræet med køkkenudstyr fra Wilfa, bage- og konfektprodukter, gavekort mm.

DBU og herre- og kvindelandsholdet: Pynter juletræet med landskampsbilletter, fanklubmedlem-skaber, fodbold merchandise, signeret gear mm.

Niels Jørgen og Kræmmer-Erik, kendt fra ”Fantastiske hammerslag”: Pynter juletræet med udlandsophold, dansk design, velvære for krop, lækkerier til ganen mm.

Anders Bøtter, radiovært og musikformidler: Pynter juletræet med billetter til udsolgte musikfestivaler, unikt musik memorabilia, signerede plader mm.

Nicolai og Rasmus Højgaard, professionelle golfspillere: Pynter juletræet med golfudstyr, personlige ting, muligheden for en runde golf med tips og tricks mm.

Nicola Kragh Riis, bolig- og interiørekspert: Pynter juletræet med produkter fra det danske møbel- og interiørbrand ferm Living.

Jens-Peter Brask, kunstsamler og kurator: Pynter juletræet med 14 malede ældre LP-pladecovers skabt af 14 danske og internationale kunstnere.

Anders Kofoed, biolog og naturekspert hos Go’ morgen Danmark: Pynter juletræet med hjemmelavet pynt fundet i naturen og en masse outdoorgrej.

Jeppe Boel Isager, yogi og direktør i NOR: Pynter juletræet med gavekort og produkter, som giver ro og bedre fysisk og psykisk velvære.

Carsten Berthelsen, forfatter og øl-ekspert hos Natholdet: Pynter juletræet med øl-smagning for 20 personer, specialøl, øl-glas mm.

Nintendo og Princess Peach: Pynter juletræet med en ny Nintendo model, Nintendo spil, Nintendo-merchandise mm.

Lars Bertelsen, medejer af Madklubben: Pynter juletræet med gavekort til alle Madklubbens restauranter og unikt Frankies Pizza merchandise.

Bolette og Louise Blædel, ejere og stiftere af bObles: Juletræet er et unikt håndskåret krokodille-juletræ pyntet med en masse af de populære multifunktionelle tumlemøbler.

Om Juletræsauktionen 2021

Flere tusinde børn og unge i Danmark må opleve juletiden væk fra hjemmets trygge rammer. Det kan være børn og unge, som er anbragte på en døgninstitution eller tvunget til et kort eller længere ophold på et kvindekrisecenter med deres mor eller som sygdomsramt og indlagt. Ungdommens Røde Kors er til stede på disse institutioner med unge frivillige, som laver aktiviteter med børnene og sørger for, de får frirum og fede oplevelser i en svær tid.

Ved at byde på et eller flere juletræer får man nøje udvalgte gaver og oplevelser, samtidig med man støtter udsatte børn og unge. Hele beløbet fra årets juletræsauktion går til at skabe glade minder og gode oplevelser for udsatte børn og unge i juletiden og resten af året. Lauritz.com donerer alle salærer og gebyrer, så indtjeningen går 100 procent til Ungdommens Røde Kors.

Praktisk

Juletræspynten afhentes hos Lauritz.com efter endt auktion. Alternativt kan pynten sendes mod betaling. Juletræet medfølger ikke, da det er pynten og gaverne, man byder på.
Læs mere og se alle juletræerne på Lauritz.com fra den 1. december kl. 10 til den 9. december.

xx – Foto: Annett Ahrends

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.