Brundtland Golfcenter , der ejes af den mangeårige golfspiller og ejendomsmægler Eivind Dam Jensen fra Esbjerg, har til formiddag modtaget meddelelse fra Dansk Golf Union om, at selskabet er optaget som fuldgyldigt selskabsmedlem af DGU.

– Det er vi meget stolte over og glade for, for det betyder, at vi nu kan sælge spillerettigheder til vores flotte og meget roste baneanlæg og tilbyde købere heraf akkurat samme rettigheder på andre baner, som de får ved indmeldelse i en DGU Golfklub med egen bane, fortæller Eivind Dam Jensen.

– Vi kan udstede DGU-kort til vore spillere, de får løbende reguleret deres handicap via vor Golfbox, hvor der også kan bestilles starttider og trænerlektioner hos banens PGA-pro Renè Wiesel og det er nu hensigten, at vi vil forsøge at etablere en erhvervsklub også, hvis formål skal være at støtte op om golfsportens juniorer og elitespillere for at tiltrække flere af disse til vort baneanlæg, fortsætter Eivind Dam Jensen.

Erhvervsklubben får til opgave at skabe forskellige aktiviteter både inden for og uden for golfens verden og som noget helt nyt åbner Brundtland Golfcenter snart en 9 hullers fodboldgolfbane på deres 9 hullers pay & playbane, der rummer 2 par 4 huller og 7 par 3 huller. Det kan være foredrag, rejser, udflugter og hvad man ellers kan finde på, fortæller baneejeren, der selv er ivrig golfspiller og har spillet golf i Esbjerg Golfklub og i Fanø Vesterhavsbads Golfklub siden 1978.

Brundtland Golfcenter består af 9 hullers pay & play bane, 18 hullers mesterskabsbane, driving range med overdækkede udslagssteder, indspilsgreen, øvebunker, 18 hullers putting green og et af landsdelens flotteste klubhuse på mere end 1.000 kvm i 2 etager med cafè, serveringsterrasse, 2 selskabs- og mødelokaler hver med plads til 150 personer, flotte omklædnings- og badefaciliteter, proshop og sekretariat. Desuden er der i forbindelse med centeret opført 22 meget exclusive golflejligheder direkte ved 1. tee, som drives af centret som hotel og hvor der sælges mange golfophold til golfspillere fra ind- og udland. Der er gode parkeringsforhold ved centret, der også tilbyder sig med en lille campingplads lige ved 1. teested.

Det helt særlige ved Brundtland Golfcenter er i øvrigt dets bynære beliggenhed helt op til Toftlund by med friluftsbadet og Toftlundhallerne som nærmeste nabo. Især juniorerne i Toftlund har stor glæde af netop den placering, ligesom centret også ligger godt for toldfrie indkøb med kun ½ times kørsel til grænsen, så faktisk kan man tjene til sit golfophold, hvis man blot køber stort nok ind syd for grænsen.

Banens chefgreenkeeper er Carl Leerbech, der tiltrådte ved sæsonstart 2017 og han har sammen med sin dygtige stab virkelig formået at løfte banens kvalitetsniveau, så anlægget nu får rigtig megen ros af de mange både lokale og ude fra kommende spillere.

Efter et velbesøgt spillermøde i Brundtland Golfcenters restaurant i sidste uge har en lang række spillere allerede indløst spilleret, der sælges for 4.000 for resten af året og for 5.995 på årsbasis. Herudover tilbyder Brundtland Golfcenter noget, der påstås at være ”Danmarks billigste flexmedlemsskab” til kun 995 incl 1 stk greenfee til 350 = netto 645.

– Vi vil ikke bare gerne have en masse flexmedlemmer, vi vil også gerne se dem en gang imellem, fortæller Eivind Dam Jensen og fortsætter:

– Derfor sælger vi dem incl 1 stk greenfee og med mulighed for at tilkøbe yderligere greenfees med en rabat på 100 kr for kun 250 stykket.

www.brundtlandgolfcenter.dk

www.facebook.com/brundtlandgolfcenter/

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.