En erhvervsklub er på vej på Brundtland Golfcenter som en helt ny og spændende aktivitet.

Erhvervsklubben er IKKE at forveksle med en golfklub, man melder sig ind i og spiller golf – det foregår som hidtil ved at man erhverver en spilleret i den kategori, man ønsker – men en helt selvstændig klub, man frit kan tilkøbe medlemskab af og som har til formål at supplere det store arbejde, Brundtland Golfklub i forvejen laver for sine medlemmer.

Klubben vil derfor helt fra starten være helt uafhængig af baneejer og banens økonomi og vil få til formål at lave en række spændende aktiviteter for at samle især erhvervsfolk og udvikle interesse for golfsporten og for at endnu flere kan få glæde af det flotte golfanlæg, der for en by af Toftlunds størrelse er noget usædvanligt og som årligt trækker mange tusinde turister til Toftlund-området til glæde også for handels-standen – et publikum, der næppe uden golfanlægget havde fundet vej hertil.

Overskuddet fra disse arrangementer, der kan være alt fra spændende træningssamlinger, berigende foredrag, golfmatcher, udflugter, vin-smagninger mv samt fra et antal sponsorater skal primært gå til at etablere en velfungerende junior- og eliteafdeling under Brundtland Golfklub, men skal samtidig også arbejde for at skaffe flere medlemmer og hjælpe med indslusningen  af disse i klublivet og det koster jo mange penge, når der skal ansættes professionelle trænere og når spillerne skal rundt og repræsentere klubben og området ved turneringer, der ofte ligger langt fra Toftlund.

Med en velfungerende junior- og eliteafdeling sikres også en vigtig fødekæde til Brundtland Golfklub, der er kommet rigtig godt fra start og Brundtland Golfklub vil naturligvis få sæde i bestyrelsen for Brundtland Erhvervsklub og vil kunne ansøge om midler/tilskud herfra.

Brundtland Erhvervsklub vil således også fungere som et godt og effektivt netværk for medlemmerne og byde disse på spændende arrangementer og oplevelser og klubben vil også være åben for ikke-golfspillere, der kan se en interesse i at have en finger med i spillet omkring udviklingen af banen og den tilknyttede klub Brundtland Golfklub, men Brundtland Erhvervsklub er hverken underlagt Brundtland Golfklub eller baneejerselskabet, men derimod en helt uafhængig organisation og dermed en helt ny aktivitet på Brundtland Golfklub.

Der afholdes stiftende generalforsamling på Brundtland Golfcenter mandag den 26. november 2018 kl 19.00, hvor der vælges klubbens første bestyrelse, der så skal afstikke de fremtidige rammer for Erhvervsklubben og alle interesserede er velkomne til at møde op for at høre mere om dette spændende tiltag.

For at spille golf på Brundtland Golfcenters baner behøver man altså ikke at være medlem af Brundtland Erhvervsklub. Man køber en spilleret, der includerer både et DGU-medlemskab og DGU-kort og et medlemskab af Brundtland Golfklub.

Hvis man ønsker at være medlem af anden golfklub, kan medlemsskabet af BGK frit fravælges (uden reduktion i prisen). Eller man kan vælge at have Brundtland Golfcenter som bane nr 2 eller 3 og oven i købet til en fordelagtig pris, hvis det er det, man ønsker.

For yderligere spørgsmål kontakt forretningsfører Jan Storgaard på 73 831600 eller 51447769.

www.brundtlandgolfcenter.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.