AnbefaletBliv bedre til reglerne med ny gratis dansk app som anbefales af...

Bliv bedre til reglerne med ny gratis dansk app som anbefales af DGU

GolfQuis er en ny gratis dansk app, hvor man på en sjov og lærerig måde kan blive bedre til Golfreglerne. App’en, som anbefales af DGU, er allerede hentet af flere end 2.700 danske golfspillere.

Man kan teste og træne sig selv ligesom der er mulighed for at dyste mod sine golfvenner og spille turneringer.

App’en er gratis til både Android og Apple ligesom man kan spille på sin computer. For at installere app’en kan man søge efter “GolfQuis” i App Store / Google Play eller følge link fra www.golfquis.com, hvor man også kan spille i browseren.

– Mange spiller golf, men få kan reglerne

Det udsagn hørte folkene bag GolfQuis ofte, så de besluttede sig at gøre noget ved det. Målsætningen er, at det skal være sjovt og lærerigt at bruge GolfQuis.

I golfsporten går man som udgangspunkt ud fra, at alle spillere kender reglerne, men de er svære at mestre. Ved at kende reglerne kan man bruge dem til sin egen fordel, så man kan også blive en bedre spiller med et lavere hcp. ved at kende reglerne.

Få et GolfRegelHandicap

Når man svarer på spørgsmål i GolfQuis app’en får man et såkaldt GolfRegelHandicap, som forbedres i takt med, at man bliver bedre. Hver runde er på 18 huller, og jo bedre man er, desto sværere bliver spørgsmålene.

GolfQuis er således også en god mulighed for at teste, hvor skarp man er i reglerne.

DGU anbefaler GolfQuis

GolfQuis er udviklet af virksomheden Appicorn i samarbejde med DGU, der anbefaler app’en som en sjov og anderledes måde til at blive bedre Golfreglerne.

Med muligheden for at oprette turneringer i GolfQuis kan man f.eks. bruge den i herre- og dameklubben. Junior- og eliteledere kan også få et bedre indblik i om spillerne kan reglerne.

– Det er oplagt at bruge GolfQuis til at oprette klubturneringer i reglerne eller klub-i-klubben-turneringer. App’en kan også bruges af nybegyndere som opvarmning til Golfkørekortet. Spørgsmålene er lavet at DGU dommere og jeg vil love at klubbens medlemmer bliver både udfordret og dygtigere til Golfreglerne hvis klubben tager redskabet til sig og bruger app’en aktivt, har Jonas Meyer, som er Udviklings- og Turneringschef i DGU, sagt i en klubmeddelelse.

Læs mere om GolfQuis på www.golfquis.com.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk