BettingBetting tips, uge 37 2016

Betting tips, uge 37 2016

Otte danskere er med i Italian Open, hvor præmiesummen er fordoblet til € 3 mio. som led i, at Italien skal være vært for Ryder Cup 2022.

Der er derfor et ganske stærkt felt på Golf Club Milano, hvor Rikard Karlberg er forsvarende mester.

Der spilles ikke på PGA Tour, da der er en uges pause inden Tour Championship i næste uge.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5.


Italian Open

Lucas Bjerregaard – (Odds 110 / 22)
Lucas Bjerregaard har endnu ikke fået sit helt store gennembrud med en sejr på Europa Touren, men han har været tæt på flere gange. Blandt andet i Italian Open sidste år, hvor Lucas blev nr. 3, og blot var ét slag fra at komme i omspil om sejren. Har ikke haft nævneværdige resultater henover sommeren, men jeg tror på, at han vil være med fremme på søndag.

Matthew Fitzpatrick – (Odds 21 / 5,9)
Missede cuttet i Made in Denmark, men bortset fra det, så har Fitzpatrick haft en 7. plads, en 5. plads og en 9. plads i sine seneste turneringer. Blev ligeledes delt nr. 3 sidste år.

Martin Kaymer – (Odds 14 / 4)
Kaymer var i omspil om sejren sidste år, hvor han tabte på andet omspilshul til Rikard Karlberg. Blev senest nr. 6 i Made in Denmark, hvilket var hans femte top-10 placering i de seneste ni turneringer.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

KLM Open

  • Thomas Pieters – (Odds 9 / 3,25) – Trak sig inden starten / Annulleret
  • Joost Luiten– (Odds 18 / 4) – Vandt = kr. 2.200
  • Romain Langasque – (Odds 55 / 12) – Nr. 34

BMW Championship

  • Rory McIlroy – (Odds 5 / 2,3) – Nr. 42
  • Dustin Johnson – (Odds 10 / 3,25)– Vandt = kr. 1.325
  • Adam Scott– (Odds 16 / 4,5) – Nr. 4 = kr. 450

Med 10 væddemål på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.000 dvs. et overskud på kr. 2.975.

År til dato:

Indsats: kr. 40.400
Gevinst: kr. 54.812
Samlet: + kr. 14.412

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk