BettingBetting tips, uge 31 2016

Betting tips, uge 31 2016

Der spilles hulspil på Europa Touren, hvor Thomas Bjørn, Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen er blandt de 64 deltagere i hulspilsturneringen Aberdeen Asset Management Paul Lawrie Match Play. Kun vinderne fra hver runde går videre.

Der er et stærkt felt i Travelers Championship på PGA Tour med bl.a. den forsvarende mester Bubba Watson, Brooks Koepka, Branden Grace, Matt Kuchar, Patrick Reed, Zach Johnson og Søren Kjeldsen i feltet.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 4 i Paul Lawrie Match Play og nr. 1 – 5 på PGA Tour.


Aberdeen Asset Management Paul Lawrie Match Play

Thomas Bjørn – (Odds 75 / 16,5)
Bjørn har kun misset cuttet én gang i sine seneste 14 turneringer, hvilket er helt tilbage fra efteråret sidste år, da han har haft nogle skadespauser. Han er dog oftest sluttet langt nede i feltet, og har ingen top-10 placeringer i år. Der venter ham en svær opgave mod Matthew Fitzpatrick i første runde, men vinder han den, så tror jeg på, at han kommer langt.

Mikko Ilonen – (Odds 23 / 5,7)
Blev senest nr. 13 i Scottish Open, og har tidligere gjort det godt i hulspil. Han seneste af fem Europa Tour sejre var i Volvo World Match Play Championship 2014.

David Howell – (Odds 44 / 11)
Blev nr. 3 sidste år efter han tabte semifinalen mod Robert Karlsson på 20. hul. Har både gjort det godt på linksbaner og i hulspilsturneringer. Spiller mod Richie Ramsay i første runde, og kan komme til at møde Mikko Ilonen i fjerde runde.


Travelers Championship

Søren Kjeldsen – (Odds 110 / 18,5)
Kjeldsen er kommet med i turneringen via en invitation. Han er reelt sikker på at få et PGA Tour kort for næste sæson. Der spilles på en forholdsvis kort par-70 bane, hvor jeg tror på at Kjeldsen har en god mulighed for at blande sig i toppen. Det bliver svært at vinde, men der er også gode odds på en top-5 placering.

Bubba Watson – (Odds 14,5 / 4,6)
Bubba er forsvarende mester i turneringen, som han også vandt i 2010. Han deltager for 10. gang, og har haft fem top-10 placeringer på TPC River Highlands. En bane han oprindeligt ikke brød sig om, men som siden har vist sig at passe til Bubba golf.

Jon Rahm – (Odds 28 / 7,8)
Blev senest nr. 2 i RBC Canadian Open, hvilket var Jon Rahms anden top-3 placering i blot fem turneringer som professionel. Blev nr. 3 i Quicken Loans National, så han har sikret sig et PGA Tour kort for næste sæson. På verdensranglisten er han rykket helt frem som nr. 143 på trods af, at han blot har ni tællende turneringer de seneste to år.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

US PGA Championship

  • Rory McIlroy – (Odds 10 / 3,35) – MC
  • Dustin Johnson – (Odds 9,2 / 3,25) – MC
  • Phil Mickelson – (Odds 27 / 7) – Nr. 33
  • Branden Grace – (Odds 55 / 12,5) – Nr. 4 = kr. 1.250

Kings’s Cup presented by PTT Group

  • Prom Meesawat – (Odds 17,5 / 4,33) – Nr. 20
  • David Lipsky – (Odds 32 / 8) – Nr. 24
  • Eddie Pepperell – (Odds 21 / 5) – Nr. 6

Med 14 væddemål på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.400 dvs. et underskud på kr. 150.

År til dato:

Indsats: kr. 33.200
Gevinst: kr. 46.183
Samlet: + kr. 12.983

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk