BettingBetting tips, uge 3 2016

Betting tips, uge 3 2016

Desert Swing begynder på Europa Touren med Abu Dhabi HSBC Golf Championship, hvor der er et meget stærkt felt med bl.a. Jordan Spieth, Rory McIlroy, Henrik Stenson, Rickie Fowler og fem danskere.

CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation på PGA Tour er den tidligere Bop Hope Classic, der de seneste år har heddet Humana Challenge in partnership with the Clinton Foundation, og nu er der ny titelsponsor.

Nedenfor ses et bud på ugens vindere, og ud for spilleren ses først vinderodds og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship

Jordan Spieth – (Odds 5,5 / 2)
Verdens bedste fik en forrygende start på året, da han vandt Hyundai Tournament of Champions. Han putter bedre end de fleste, så det vil ikke være nogen overraskelse, hvis han vinder i sin Abu Dhabi debut.

Rory McIlroy – (Odds 5 / 1,83)
En lidt større favorit end Spieth, så der er lavere odds på McIlroy, som ikke har spillet siden han vandt DP World Tour Championship, Dubai. Verdensranglistens nr. 3 vil forsøge at overhale Spieth i år, og vil utvivlsomt være fokuseret på at slutte foran Spieth i Abu Dhabi.

Branden Grace – (Odds 17 / 4,5)
Blev nr. 3 ved Europa Tourens sæsonfinale i Dubai, og er siden blevet nr. 8, 4 og 4 i sæsonens tre turneringer. Gjorde det godt i de største turneringer sidste år, og kan meget vel blande sig i topstriden.

CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation

Patrick Reed – (Odds 10 / 3,25)
Vandt turneringen i 2014, og blev nr. 24 sidste år, men der har dog været en udskiftning af banerne. Er i topform, og blev senest nr. 2 i Hyundai Tournament of Champions. Reed er ikke sluttet udenfor top-10 i sine seneste syv turneringer siden UBS Hong Kong Open!

Jason Dufner (Odds 46 / 10)
Har ikke vundet en individuel turnering siden sejren i US PGA Championship 2013, og har haft nogle lidt udfordrende år. Har dog spillet udmærket på det seneste med to 9. pladser i de seneste turneringer, og nærmer sig en snarlig sejr.

Jamie Lovemark – (Odds 71 / 15)
Blev nr. 7 i sidste uges Sony Open in Hawaii, og før det nr. 9 i The RSM Classic sidste år. Har endnu ikke vundet på PGA Tour, men viste lovende takter sidste år.

Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvor godt (eller dårligt) det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat, hvilket dog ikke nødvendigvis gøres i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Joburg Open

  • Jaco Van Zyl – (Odds 13 / 3,75) – MC
  • Ricardo Gouveia – (Odds 31 / 7) – Nr. 51
  • Paul Dunne – (Odds 81 / 17) – Nr. 9

Sony Open in Hawaii

  • Kevin Kisner – (Odds 15 / 4,33) – Nr. 5 = kr. 433,-
  • Brandt Snedeker – (Odds 21 / 5) – Nr. 2 = kr. 500,-
  • Marc Leishman – (Odds 36 / 8) – Nr. 28

Ved tolv 12 på hver kr. 100,- var den samlede indsats kr. 1.200,- og gevinsten på kr. 933,- dvs. et underskud på kr. 267,-.

År til dato:

Indsats: kr. 2.400,-
Gevinst: kr. 1.983,-
Samlet: – kr. 417,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk