BettingBetting tips, uge 28 2016

Betting tips, uge 28 2016

Så er det tid for årets tredje major, når The Open begynder torsdag morgen på Royal Troon.

Det er niende gang, at The Open spilles på Troon, som senest var vært i 2004 da Todd Hamilton blev en overraskende vinder efter omspil mod Ernie Els.

Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen er de tre danske deltagere, mens Zach Johnson er forsvarende mester.

På PGA Tour spilles også en mindre turnering, Barbasol Championship, hvor Scott Piercy er forsvarende mester. Piercy er dog med i The Open.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


The Open

Dustin Johnson – (Odds 10 / 3,45)
De seneste seks udgaver af The Open på Royal Troon er vundet af en amerikaner. Det bedste bud på en amerikansk vinder er Dustin Johnson, der har vundet sine seneste to turneringer. Han har tidligere gjort det godt i The Open med en 2. plads i 2011 og en 9. plads i 2012.

Lee Westwood – (Odds 55 / 11,5)
Realistisk set så får 43-årige Lee Westwood næppe mange flere chancer for at blive major vinder. Hans seneste af fem top-10 placeringer i The Open var i 2013, mens han blev nr. 4 i 2004, da der senest blev spillet på Royal Troon. Har spillet godt i år, og blev nr. 2 i Masters.

Sergio Garcia – (Odds 29 / 7,2)
En anden der har sin første major sejr til gode er 36-årige Sergio Garcia. Han har haft hele ni top-10 placeringer i The Open gennem årene senest med en 6. plads sidste år og en 2. plads i 2014. Har en sejr og tre top-5 placeringer i sine seneste fire turneringer heriblandt en 5. plads i US Open.

Rory McIlroy – (Odds 12,5 / 3,9)
Som det sidste bud på en vinder stod mit valg mellem Jason Day, Adam Scott og Rory McIlroy. Med små marginaler vælger jeg McIlroy, som dog tidligere har haft det lidt svært i The Open. Han vandt dog i 2014, mens han var ude med en skade sidste år. Har puttet godt de seneste uger, og gør han det på de relativ flade greens på Royal Troon, så vil han være med helt fremme.


Barbasol Championship

Martin Laird – (Odds 30 / 7,2)
Har vundet tre gange på PGA Tour, men hans seneste sejr var tilbage i 2013. Er i fare for at miste sit PGA Tour kort, men efter en 7. plads og en 21. plads i sine seneste to turneringer er han nu akkurat nr. 125 på FedExCup ranglisten

Will Wilcox – (Odds 50 / 13)
Havde en del gode resultater sidste år, hvor han bl.a. blev nr. 2 i Barbasol Championship. Har misset fire cuts i de seneste seks turneringer, men nu er han tilbage på en bane, hvor han har gjort det godt.

Kyle Reifers – (Odds 24 / 6)
Reifers er måske ét af de mere ukendte navne, men en 9. plads i Barracuda Championship var hans tredje top-10 placering i de seneste seks turneringer. Tabte omspil til J.J. Henry i Barracuda Championship sidste år, hvilket det er det tætteste han har været på en PGA Tour sejr.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Aberdeen Asset Management Scottish Open

  • Branden Grace – (Odds 12,5 / 4) – Nr. 29
  • Martin Kaymer – (Odds 23 / 5,7) – Nr. 13
  • Henrik Stenson – (Odds 10 / 3,15) – Nr. 13

Med 6 væddemål på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 600 dvs. et underskud på kr. 600.

År til dato:

Indsats: kr. 29.800
Gevinst: kr. 43.585
Samlet: + kr. 13.785

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk