PopulærtLadies European TourBeskeden præmiesum på LET Tourskolen

Beskeden præmiesum på LET Tourskolen

For deltagerne på LET Tourskolen vil den største præmie være et kort til Ladies European Tour, hvor finalerunden spilles onsdag, men der er også en mindre præmiesum. Dog kun til top-5 og kun 10.000 € i alt.

Så det er kun vinderen med en check på 5.000 € og måske nr. 2 med 2.500 € der får dækket udgifterne ved at deltage på Tourskolen. 1.250 € for en 3. plads, 750 € til nr. 4. plads og 500 € for en 5. plads giver et tilskud, men har nærmest symbolsk værdi.

Der er kun præmiepenge til de professionelle, og hvis to eller flere deler en placering, så deler de også præmiepengene.

Kun én dansker klarede cuttet

Fire danskere var med, men kun Cecilie Finne-Ipsen på en delt 49. plads i -1 efter fire runder klarede cuttet til den femte og sidste runde.

Cugrænsen blev +1, så Puk Lyng Thomsen i +3 og Fie Olsen i +8 missede cuttet, mens Amalie Leth-Nissen trak sig efter tredje runde, hvor hun var uden reel mulighed for at klare cuttet.

Efter de fem runder får top-20 og lige et kort til LET 2024 i kategori 12, hvilket er et fint kort med adgang til mange turneringer. Nr. 21 – 50 og lige kan få kategori 16, som kan give adgang til nogle turneringer, mens spillere udenfor top-50 kan få medlemskab i kategori 19, og det gælder også dem der misser cuttet, men kategorien giver ikke adgang til så meget.

LET Lalla Aicha Marrakech – Final Stage, leaderboard

Cecilie Finne-Ipsen – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk