Benjamin Poke deler førstepladsen på Europa Tourens Tourskole efter anden runde, hvor de 156 deltagere har spillet både Lakes og Hills Course på Lumine GC i Spanien. Der skal spilles yderligere en runde på hver af de to baner, inden top-70 og lige klarer cuttet til to finalerunder på Lakes Course.

Efter første runde var Benjamin Poke nr. 2 og Nicolai Højgaard nr. 16, mens de øvrige var længere tilbage. Alle fem danskere spillede Lakes Course i anden runde.

Benjamin Poke og Nicolai Højgaard er fortsat i top-25

Benjamin Poke var rundt i -4, så han deler førstepladsen i -9 med Toby Tree fra England.

Nicolai Højgaard er også rigtigt godt med, da han er nr. 22 i -4 efter en runde i -1. Nicolais tvillingebror Rasmus spillede sig også tilbage i kampen med en runde i -3, der placerer ham som nr. 53 i -2.

Efter to runder i par er Nicolai Kristensen nr. 79 i par, mens Martin Simonsen er nr. 120 i +2 efter par i anden runde.

For at være i top-25 skal man være i -4 eller bedre, hvilket hele 39 spillere er, mens top-70 er i -1 eller bedre.

Fem Europa Tour vindere er i top-25

Benjamin Poke og Toby Tree deler som nævnt føringen i -9, mens S.S.P. Chawrasia og Sami Valimaki deler 3. pladsen i -8.

23 af de 156 deltagere har tilsammen vundet 65 sejre på Europa Touren, og af dem er S.S.P. Chawrasia, Alejandro Cañizares, Grégory Havret, José-Filipe Lima og David Dixon i top-25 efter anden runde.

Brett Rumford, med seks Europa Tour sejre på CV’et, er nr. 65 i -1, mens Made in Denmark 2014 vinderen Marc Warren er nr. 79 i par. Marcel Siem er nr. 107 i +1 mens Gonzalo Fdez-Castaño, der er den mest vindende med syv Europa Tour sejre, er endnu længere tilbage som nr. 143 i +5.

26-årige Matteo Manassero med fire Europa Tour sejre er nr. 149 i +7, så desværre for ham ser det ikke ud til, at han vender tilbage med et fuldt Europa Tour kort næste sæson. Da han var 17 år og 188 dage vandt han Castello Masters 2010, hvilket fortsat gør ham til den yngste Europa Tour vinder nogensinde.

Ryder Cup helten fra 2014 har trukket sig

Jamie Donaldson, der vandt det vindende point i Ryder Cup 2014, trak sig efter anden runde. Vi ved ikke om han er skadet, eller om han blot følte chancen var udspillet, men efter to runder i +1 ville han være nr. 120 i +2.

Europa Tour Tourskolen Final Stage, leaderboard

Jamie Donaldson og Rory McIlroy efter sejren i Ryder Cup 2014 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.