LET Access SeriesAnna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de bedste på årets rangliste rykker op til LET. Sofie Kibsgaard Nielsen vandt LETAS ranglisten 2023.

Syv danskere var med, og Fie Olsen var bedst af dem på en 12. plads i +1. Cecilie Leth-Nissen blev nr. 41 i +7, Cecilie Finne-Ipsen nr. 43 i +8 og Amalie Leth-Nissen nr. 49 i +10.Line Toft Hansen, Puk Lyng Thomsen og amatøren Marie Madsen missede cuttet.

Anna Magnusson vandt foran amatør

Inden finalerunden førte den franske amatør Sara Brentcheneff i -7 foran svenske Anna Magnusson i -5.

Anna Magnusson var bedst i finalerunden, og med en runde i -4 vandt hun i -9 foran amatøren Sara Brentcheneff i -8. Derfra var der fem slag til Amy Taylor på 3. pladsen i -3, mens Zhen Bontan og Ana Dawson delte 4. pladsen i -2.

Næste turnering er i juni

Nu venter desværre en længere turneringspause frem til juni. Der er 14 turneringer i sæsonen, men kun én af dem er før juni måned.

Den danske turnering, Smørum Ladies Open, spilles fra den 2. – 4. august.

Terre Blanche Ladies Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk