Challenge TourAlexander Frances tog det gode spil med op på Challenge Touren

Alexander Frances tog det gode spil med op på Challenge Touren

Copenhagen Challenge presented by Ejner Hessel kom torsdag i gang på Royal Golf Club i København. Challenge Tour var efter otte år tilbage i hovedstaden, og hele 14 danskere er inde i turneringen.

Det var en flot golfdag på en udfordrende bane, og dén test spillerne stod overfor blev kun sværere af, at der også var gang i blæsevejret.

Danske Alexander Frances spiller sin første sæson på ECCO Tour og Nordic League efter en årrække på college i USA, og danskeren har fået en flot start på sin professionelle karriere. Han er lige nu på sjettepladsen på Road to Europe, hvor de fem bedste ved sæsonens afslutning rykker op på Challenge Touren.

De bedst placerede spillere på Road to Europe fik en invitation til Copenhagen Challenge denne uge, og Alexander Frances forvaltede den bedst i første runde. Han gik en runde i fire slag under par, og han sluttede endda af med to bogeys på de sidste fire huller. Frances deler andenpladsen med engelske Jack Senior.

De to er kun overgået af amerikaneren Julian Suri, der i 2017 vandt sin hidtil eneste sejr på øverste niveau, da han sejrede i Himmerland ved Made in Denmark, som turneringen hed dengang.

Jeppe Kristian Andersen, Benjamin Poke og Søren Broholt Lind er alle på en delt 10. plads inden fredagens anden runde. Sidstnævnte er også med på en invitation og er inden denne uge nummer ni på Road to Europe.

De spillere, der allerede har spillet på ECCO Tour og Nordic League i år, kan tage halvdelen af de point de tjener denne uge på Challenge Touren med til Road to Europe-ranglisten, så der er meget på spil for de mange deltagere.

Der er gratis adgang alle fire dage på Royal Golf Club på Amager, så kom endelig og støt de mange danskere og de andre dygtige golfspillere.

Leaderboardet og starttider kan ses på denne side.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk