Asian TourAlex Noren vandt for anden gang i år

Alex Noren vandt for anden gang i år

Alex Noren vandt Omega European Masters på Crans-sur-Sierre GC i Schweiz, hvor Joachim B Hansen blev nr. 18.

Joachim var nr. 11 i -7 efter tredje runde.  Med en finalerunde i -1 sluttede han på en 18. plads i -8, mens Lucas Bjerregaard blev nr. 49 i -2 efter en runde i +2.

Den delte 18. plads gav Joachim en tiltrængt stor præmiecheck på € 32.040, hvilket er hans hidtil største i denne sæson, hvor han nu har rundet € 100.000. Hans hidtil bedste resultat var en 11. plads i Tjekkiet for nogle uger siden, men da pengepræmierne var noget større i Schweiz, så tjente han næsten det dobbelte i ugens turnering.

Omspil mellem to vindere
Alex Noren og Scott Hend sluttede i -17 inden Noren vandt med en birdie på første omspilshul. Det var Norens anden Europa Tour sejr i år, hvor han vandt Scottish Open i juli.

Scott Hend har også vundet på Europa Touren i år, da han vandt True Thailand Classic i marts. Han har også vundet på Asian Tour i år.

Westwood gik én af dagens bedste runder
Andrew Beef Johnston blev nr. 3 i -14 foran Lee Westwood, der sluttede i -12 efter én af dagens bedste runder i -7. Julien Quesne og Richard Bland delte 5. pladsen i -11.

Matthew Fitzpatrick og Romain Langasque sluttede blandt spillerne på en delt 7. plads i -10. Langasque spiller på Challenge Touren, hvor han efter seks top-5 placeringer allerede er sikker på et Europa Tour kort næste sæson, og han kom med på en turneringsinvitation.

Den forsvarende mester Danny Willett blev nr. 12 i -9 og Chris Wood nr. 49 i -2.

Turneringen var også tællende på Asian Tour, men der var dog kun 30 spillere med fra Asian Tour.

Omega European Masters, resultat

Rasmus Neergaard-Petersen vinder på Challenge Tour – igen

DGU udsendte følgende pressemeddelelse efter Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour turneringen UAE Challenge 2024. — oOo — Rasmus Neergaard-Petersen er nu så tæt på DP World Tour,...

Kvinder: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open på LET, , hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 16. Det var samtidig sæsonfinalen på den sydafrikanske...