Anita Laugesen fra Golfklubben Storstrømmen er blevet udvalgt som Årets Greenkeeper 2018.

– Golfklubben Storstrømmen glæder sig sammen med Anita med den store og fine anerkendelse. Det er en velfortjent hæder og motivationen udtrykker særdeles fint den person og medarbejder, som vi i klubben nyder godt af i det daglige. Stort tillykke til Anita, siger golfklubbens formand for bestyrelsen Henrik Roed Hansen i en pressemeddelelse.

Det er Danish Greenkeepers Association, der er brancheforeningen for danske greenkeepere, som uddeler prisen som Årets Greenkeeper.

Motivationen for valget af Anita Laugesen kan læses nedenfor:

“Beslutningen er taget ud fra grundlaget om bæredygtig greenkeeping, loyalitet, og ikke mindst flid. Personen som vi har med at gøre har i mange, mange år deltaget aktivt som medlem af dansk Greenkeeper forening. Og deltager i stort set alt der er muligt at deltage i. Personen er yderst videnbegærlig og er aldrig bleg for at spørge ind til mere kompliceret emner.

Man kan være helt sikker på at hvis man selv glemmer det, er det med garanti noteret i personens lille kinabog og man kan hente svaret der.

Om personen kan jeg fortælle at venskab, loyalitet, flid, og altid en god kollega, gråd og grin, og endeløse lange hyggelige samtaler kendetegner denne person. Personen er altid klar til at give dig en hjælpende hånd og forlanger aldrig noget til gengæld, det er i vores øjne meget stort og yderst prisværdigt.

Personen som i år er valgt til at modtage denne unikke pris. Har i over et årti altid fået rosende ord med på vejen, og da personen “back in the days” blev udlært var det da også helt klart med flotte og høje karakterer som følge af den store interesse og professionelle attitude der blev og stadig bliver lagt for dagen.

Vi kan i bestyrelsen ikke få armene ned over dette valg og kan kun anerkende og værdsætte at alt kan lade sig gøre hvis man har den rette indstilling og det er prismodtageren i dag det rette eksempel på.”

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.