PopulærtPGA TourMeget skuffende start for McIlroy

Meget skuffende start for McIlroy

Rory McIlroy var suveræn sidste år, da han vandt Wells Fargo Championship i -21, hvilket var syv slag foran de nærmeste forfølgere. Han vandt også turneringen i 2010, men det bliver næppe til en sejr i år.

McIlroy begyndte første runde på 10. hul og efter to bogeys og en dobbeltbogey på 18. hul var han +4 efter de første 9 huller. Han fik kæmpet sig lidt tilbage med fire birdes og en enkelt bogey på for-ni, men han er langt tilbage som nr. 75 i +1.

Steve Wheatcroft og Andrew Loupe deler føringen i -7 foran Anirban Lahiri i -6.

Mickelson i top-10
Der er et stærkt felt, som lader op til Players Championship i næste uge. Phil Mickelson er nr. 9 i -3, Justin Rose er nr. 17 i -2, Rickie Fowler nr. 30 i -1 og Henrik Stenson nr. 53 i par.

Adam Scott og Jim Furyk, der gør comeback efter otte måneders pause, er på den delte 75. plads i +1 med Rory McIlroy.

Hideki Matsuyama, der spiller sammen med McIlroy og Fowler i de første to runder, fik også en dårlig start med en runde i +2, der placerer ham som nr. 101. Nyprofessionelle Bryson DeChambeau er nr. 125 i +3.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Wells Fargo Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk