PopulærtPGA TourMeget skuffende start for McIlroy

Meget skuffende start for McIlroy

Rory McIlroy var suveræn sidste år, da han vandt Wells Fargo Championship i -21, hvilket var syv slag foran de nærmeste forfølgere. Han vandt også turneringen i 2010, men det bliver næppe til en sejr i år.

McIlroy begyndte første runde på 10. hul og efter to bogeys og en dobbeltbogey på 18. hul var han +4 efter de første 9 huller. Han fik kæmpet sig lidt tilbage med fire birdes og en enkelt bogey på for-ni, men han er langt tilbage som nr. 75 i +1.

Steve Wheatcroft og Andrew Loupe deler føringen i -7 foran Anirban Lahiri i -6.

Mickelson i top-10
Der er et stærkt felt, som lader op til Players Championship i næste uge. Phil Mickelson er nr. 9 i -3, Justin Rose er nr. 17 i -2, Rickie Fowler nr. 30 i -1 og Henrik Stenson nr. 53 i par.

Adam Scott og Jim Furyk, der gør comeback efter otte måneders pause, er på den delte 75. plads i +1 med Rory McIlroy.

Hideki Matsuyama, der spiller sammen med McIlroy og Fowler i de første to runder, fik også en dårlig start med en runde i +2, der placerer ham som nr. 101. Nyprofessionelle Bryson DeChambeau er nr. 125 i +3.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Wells Fargo Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk