I 2021 bliver det endnu mere spændende og smukt at spille golf i Korsør Golf Klub. Efter et meget tilfredsstillende 2020 med stigende medlemstal, mange greenfee gæster, er klubben nu klar til at præsentere endnu nogle tiltag og kvalitetsløft.

Klubben fortsætter dermed den strategi, der har været den røde tråd gennem de seneste år, hvor investeringer på og uden for banen har gjort det hele endnu mere attraktiv, og hvor kvaliteten af banen og de øvrige faciliteter samt den unikke natur, gør det til en totaloplevelse for den enkelte.

Lad det bare blive varmt og tørt

I de seneste år er der foretaget store forbedringer af selve golfbanen. Nye spektakulære huller langs og over Korsør Nor, hvor en symbiose mellem design og natur gør det til noget særligt. Faktisk har golfjournalister været så venlige at sammenligne nogle af de nævnte huller med Pebble Beach.

I 2021 er klubben klar med endnu en stor forbedring, idet et nyt vandingsanlæg sikrer golfspillerne 18 grønne fairways i hele sæsonen.

Så er der bare tilbage at ønske en varm og dejlig golfsæson. Fairways i Korsør Golf Klub er klar under alle forhold.

.
.
Rhododendronpark nu dobbelt så stor

Sidste år var klubbens nye rhododendronpark et tilløbsstykke, hvor mange også ikke golfspillere lagde vejen forbi for at nyde de 400 flotte rododendron i fuldt flor. Nu er rhododendronparken langs adgangsvejen og den nye puttinggreen samt området omkring hul 1, hul 18 og klubhuset fordoblet. Vi kan kun anbefale alle til komme forbi, og ved selvsyn se de mange rododendrons og de nye flotte stensætninger, vandløb m.m.

Nu vi er i gang med sammenligningen med de store baner, så kommer man helt automatisk til at tænke på Masters-banen Augusta National.

Korsør Golf Klub – Foto: PR
Anden sæson uden fritspils-ordninger

I lighed med næsten alle andre danske golfklubber har Korsør Golf Klub i en årrække haft klubber, hvormed der var aftalt fritspil. Afledt af Covid-19 besluttedes det i samarbejde med de nævnte klubber at suspendere fritspils-aftalerne for 2020.

Vi har i bestyrelsen gennem flere år været af den opfattelse, at fritspil og lignende rabatordninger overordnet set er en virus, der er med til at underminere økonomien i de danske golfklubber. De mange eksempler hvor to eller flere klubber har decideret fritspil eller greenfeeaftaler på meget favorable vilkår er efter vores mening lidt af et skråplan, hvor prisen for en runde golf på ingen måde afspejler værdien af det produkt der tilbydes.

Med udgangspunkt i ovennævnte og erfaringerne fra 2020 besluttede bestyrelsen ikke at indgå fritspil-aftaler for indeværende sæson.

Begrundelsen herfor kan sammenfattes i følgende:

  • Gratisordninger er generelt med til at underminere økonomien i de danske golfklubber.
  • Vi har haft en betydelig indtjening i 2020 relateret til klubber, hvormed vi har haft fritspil.
  • Vi har oplevet, og forventer også i det kommende år, at have en meget stor belægning på banen af medlemmer og betalende greenfee gæster. Det må være i alles interesse, at der under alle omstændigheder er spilletider til disse to segmenter.

Vi er helt med på, at det ikke er alle i Golf Danmark, der er enige med os, og at fritspil- og greenfee- ordninger sikkert også vil florere i de kommende år. Argumenterne kan være mange. Blandt andet, at det er en ekstra værdi for medlemmerne. Rigtigt, men pengebytning kan de færreste leve af på længere sigt. Det skal nævnes, at medlemmerne i Korsør Golf Klub har haft stor forståelse for bestyrelses strategi og beslutning.

Vi finder i stedet, at en attraktiv bane og klub er de bærende parametre. På den måde kommer der både medlemmer og gæster, der vel og mærke betaler, hvad det koster.

Flere vil sikkert finde gode argumenter for det modsatte, men måske kan Korsør Golf Klubs synspunkter og erfaringer sætte gang i debatten.

Korsør Golf Klub, den 24. april 2021

Poul Møller
formand

Korsør Golf Klub – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.