PopulærtPGA Tour15-årige Charlie Woods deltog i PGA Tour præ-kvalifikation til Cognizant Classic

15-årige Charlie Woods deltog i PGA Tour præ-kvalifikation til Cognizant Classic

Torsdag deltog 15-årige Charlie Woods, der er søn af Tiger, i den ene af fire præ-kvalikationsturneringer til næste uges PGA Tour turnering, men han var langt fra videre avancement.

Charlie Woods var med på Lost Lake Golf Club, hvor han fik turneringserfaring, men nok også havde drømt om en top-5 placering, der ville give en plads til den endelig kvalifikation, som spilles på mandag.

Men med fire bogeys, to dobbeltbogeys og en 12’er på et par-4 hul (+8) gik han runden i +16 og slutter dermed blandt de sidste i feltet.

Ifølge pgatour.com var der omkring 50 tilskuere, som fulgte Charlie Woods heriblandt mor Elin. Tiger var der ikke, men han har de seneste år været til mange juniorturneringer, hvor Charlie har deltaget. Bl.a. da Charlie med sin high school, The Benjamin School, vandt Florida mesterskabet i november.

De seneste fire år har Charlie Woods spillet generationsturneringen PNC Championship med sin far Tiger, men det er første gang han individuelt er med i en PGA Tour sanktioneret turnering. Bernhard Langer og søn Jason vandt i øvrigt PNC Championship 2023, hvor Tiger og Charlie blev nr. 5.

Kun fire kvalificerer sig til Cognizant Classic

Top-5 og lige fra turneringen på Lost Lake Golf Club gik videre til den endelige kvalifikationsturnering, som spilles på mandag. Og i mandagens turnering spilles der om fire pladser i Cognizant Classic.

Cognizant Classic in The Palm Beaches spilles fra den 29. februar på Palm Beach Gardens.

Cognizant Classic Pre qualifying – Lost Lake Golf Club, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk