Klubnyt100.000 kr. til natur- og miljøarbejde i fire golfklubber

100.000 kr. til natur- og miljøarbejde i fire golfklubber

For femte år i træk har Golfsportens natur- og miljøfond uddelt penge til at fremme natur- og miljøarbejdet i de danske golfklubber.

Der er uddelt 100.000 kr. fordelt på fire klubber, skriver DGU på danskgolfunion.dk. De fire klubber og projekter som har fået støtte på mellem 5 – 45.000 kr. er:

 • Birkemose Golf Club
  – Etablering af 2 CO2-venlige økodrivhuse.
 • Kolding Golf Club
  – Oplysningsskilte til både besøgende og medlemmer, der fortæller om golfbanes historie. Der vil bl.a. være oplysninger om istidens dannelser og drikkevandsindvinding.
 • Skærbæk Mølle Golfklub
  – Brug af pileøer til at fjerne kvælstof og tungmetaller for møllesøen på golfbanen.
 • Sønderjylland Golfklub
  – Plantning af egnsspecifikke træer for at styrke biodiversiteten og fremme tilstedeværelse af insekter og fugle.

Greenkeeperforeningen og Dansk Golf Union som finansierer fondsmidlerne og desuden sidder DIF, Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening med i komitéen, der uddeler midlerne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk