Ferie for Alle præsenterer igen Danmarks største golfmesse, Dansk Golfshow, i MCH Messecenter Herning 21. – 23. februar. Golfmessen støtter for 10. gang KidsAid og byder på flere end 100 udstillere fra ind- og udland samt et omfattende aktivitetsprogram.

Dansk Golfshow på Ferie for Alle har støttet op om velgørenhedsorganisationen KidsAid i 10 år. Siden 2011 er der indsamlet mere end 400.000 kr. til syge danske børn og deres familier. I år er der sat alle sejl til for at markere jubilæet på Dansk Golfshow, hvor målet er at overgå donationen fra 2019 på 65.000 kr.

– Indsamlingen foregår gennem forskellige konkurrencer på golfmessen, hvor 20 kr. for at deltage går ubeskåret til KidsAid. Vi vil i år præsentere et nyt konkurrenceområde, som vi kalder for Ø-green Challenge, hvor udfordringen bliver at ramme en ø-green ude i et vandbassin, siger Johnny Tang Frandsen fra MCH Messecenter Herning.

Der er masser af præmier på højkant, ligesom der alle dage på messen bliver afholdt auktion i Danmarkshallen, hvor udstillerne har doneret et væld af gode oplevelser inklusive rejseophold og miniferier. Foruden MCH Messecenter Herning og Ferie for Alle rejser Bravo Tours også penge til KidsAid under Dansk Golfshow.

– KidsAid er en hjertesag for os, fordi det er en god sag at hjælpe syge børn og deres familier til en bedre tilværelse i en svær tid. KidsAid er også meget involveret i golfens verden, hvor vi i Bravo Tours laver mange arrangementer sammen med organisationen, siger direktør Peder Hornshøj.

Det bliver et lille jubilæum, når KidsAid-organisationen for 10. gang er med i Dansk Golfshow i et samarbejde med MCH. Her er det KidsAid-formanden Søren Bach, der overrækker præmie til skuespilleren Lars Ranthe – Foto: PR

Bravo Tours er på Ferie for Alle traditionen tro repræsenteret med stande både i Udlandshallen og i Golfhallen, hvor de besøgende også kan finde golfrejsebureauerne Golf Plaisir, Green2green, Noyan Golf Travel og Caddie Golfrejser.

– Både golf- og rejsemessen er noget helt unikt. Der kommer virkelig mange mennesker for at se og opleve, men absolut også for at købe noget. Vi er der for at møde vores kunder i øjenhøjde og sælger mange rejser såvel på messen som i den efterfølgende tid, siger Peder Hornshøj.

Golfdestinationer i 14 europæiske lande

På Dansk Golfshow kommer der udstillere fra hele 14 europæiske lande. Mange af dem er samlet på de to store stande, der tilhører Nordic Golfers og Green2green. Sidstnævnte samarbejder med 22 udenlandske destinationer, mens Nordic Golfers med messens største stand sætter rekord med 27 samarbejdspartnere fra hele Europa.

– For bare et par år siden stod vi med en lille stand og kun tre partnere, men vores udenlandske samarbejdspartnere elsker at møde de danske golfspillere og tale med kunderne om den næste golftur. Vi har også et rekordstort prisbord, hvor man kan vinde golfophold og greenfees til de over 1.000 golfbaner, hoteller og resorts, som vi samarbejder med i 35 lande, siger partner Jess Krelskov fra Nordic Golfers.

Hos Nordic Golfers kan de besøgende f.eks. møde golfregionen Golf and wine in La Rioja, der vil servere smagsprøver på deres skønne Rioja-vine. Stenaline kommer også på standen for at promovere den nye færgerute til Sverige, der netop er startet mellem Grenå og Halmstad. Det er en forbindelse, som både svenske og danske golfklubber forventer sig en hel del af.

Besøg nogle af verdens ældste golfbaner i Skotland

Blandt de udenlandske destinationer med en selvstændig stand er Scotland – Home of Golf, der i Herning markedsføres gennem Visit Angus/Carnoustie Country. Her er det kombinationen af golf og gæstfrihed kombineret med god mad og drikke, der promoveres.

– Vi er med for andet år i Herning. Det giver os den perfekte platform til at møde tusinder af danske golfere, der ønsker at vide mere om Skotland, hvor vi kan byde på nogle af verdens bedste og ældste baner. Med direkte flyforbindelser til både Aberdeen og Edinburgh er Skotland et let valg for danske golfspillere, siger Jane Taylor fra Visit Angus.

Både nye og velkendte udstillere i Golfhallen

Ny udstiller på golfmessen i år er ParaGolf Danmark, der vil byde på et lidt anderledes fokus på golfsporten, end man ellers ser i et nyt samarbejde med MCH Messecenter Herning og Dansk Golfshow. VisitHimmerland har tidligere været med som udstiller i Danmarkshallen, men gør i år comeback på golfmessen med fokus på egnens golfklubber. Made in Denmark-organisationen er med igen for at reklamere for den syvende udgave af European Tour-turneringen, der afvikles på Himmerland Golf & Spa Resort 21.-24. maj.

– Vi kommer med gode tilbud fra både Himmerland Golf & Spa Resort og billettilbud til Made in Denmark-turneringen samme sted, siger promotor Flemming Astrup.

Danmarks største demodage

Traditionen tro er Dansk Golfshow også identisk med Danmarks største demodag – eller rettere tre demodage – hvor en halv snes forskellige leverandører vil hjælpe de besøgende med både test og fitting. Der vil være mange nyheder blandt de store, velkendte varemærker som Titleist, Footjoy, Scotty Cameron, Wilson Staff, Callaway, Odyssey, Cobra, Puma, Mizuno, Ping, Cleveland, Srixon, Evnroll og US Kids.

Ferie for Alle foregår 21.-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

www.ferieforalle.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.