19hul.dkVelkommen til 19hul.dk

Velkommen til 19hul.dk

19hul.dk er en ny dansk hjemmeside om og med golf, hvor vi vil give dig en bred dækning af golf i ind- og udland.

Der findes andre danske hjemmesider om golf, men vi vil gøre tingene lidt anderledes, og håber at blive din foretrukne kilde til golfnyheder.

Du vil allerede nu kunne læse en række artikler, og dagligt kommer der flere nye til.
I første omgang er det primært undertegnede – Peter Damgaard – som skriver artiklerne. Jeg har arbejdet med golf de seneste 15 år heriblandt også skrevet om golf de seneste år. Så selvom 19hul.dk er en ny hjemmeside du skal huske adressen på, så er det erfarne kræfter som står bag, og vi håber, du vil synes godt om siden.

Sådan finder du rundt
Det kan altid være lidt svært at finde rundt på en ny hjemmeside, men vi har forsøgt at gøre det enkelt med få menupunkter.

På forsiden finder du de nyeste artikler øverst, og derunder artikler som Vi anbefaler, du kigger nærmere på – disse udskiftes løbende, og via den lille pil under første artikel kan der ses flere anbefalede artikler.

Derefter er der seneste nyt fra Herre tours og Dame tours og yderligere kategorier længere nede på forsiden.

Top-menuen har følgende overskrifter:

  • Populært: Artikler i kategorien European Tour, Ladies European Tour og PGA Tour.
  • Leaderboards: Ugens link til leaderboards, turneringskalendere og ranglister.
  • TV & video: Ugens direkte sendetider på Viasat Golf / Viaplay.dk og C More Golf samt en række underholdende, inspirerende og lærerige videoer.
  • Job: Jobannoncer indenfor golfbranchen. Det er i øvrigt pt. gratis at få sin jobannonce på 19hul.dk.
  • Mere: En oversigt over alle Kategorier (emner), og på en given artikel kan du også trykke på de angivne kategorier øverst i artiklen samt en oversigt over Nyeste artikler. Flere menupunkter følger senere.

Facebook og Twitter
Du kan følge 19hul.dk på Facebook og Twitter, og der vil løbende komme nyt på de sociale medier:

www.facebook.com/19hul.dk
www.twitter.com/19hul

Modtag vores nyhedsbrev
Med jævne mellemrum udsendes nyhedsbreve. Du kan tilmelde dig ved at skrive din mailadresse nedenfor og trykke Tilmeld. Derefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrevTil glæde og gavn
Vi arbejder løbende på forbedringer og nye tiltag. De kommende uger og måneder kommer der en masse spændende tiltag til glæde og gavn for golffans og golfsporten som helhed. Glæd dig!

Spørgsmål eller kommentarer
Vi har selvfølgelig testet 19hul.dk, og følger løbende sidens hastighed (for hurtig indlæsning). Dog kan der være behov for nogle justeringer her i opstarten, og vi takker for din tålmodighed.

Oplever du fejl eller andet, som er uhensigtsmæssigt, så hører vi meget gerne fra dig, og har du spørgsmål eller kommentarer, så send en mail til info@19hul.dk. Vi læser og besvarer alle henvendelser.

Med venlig hilsen og go’ fornøjelse med 19hul.dk

Peter Damgaard

 

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk