Danish Golf ChampionshipMade in Denmark genoptages kl. 15:30

Made in Denmark genoptages kl. 15:30

Opdateret kl. 14:15
Regnen er stoppet og tordenbygerne er væk, så Europa Touren har netop meddelt, at finalerunden genoptages kl. 15:30. Driving rangen blev åbnet kl. 14, og man arbejder hårdt på at gøre banen klar igen.

Der mangler omkring tre timers golf, så hvis vejret tillader det, så kåres vinderen omkring kl. 18:30.

— oOo —

Tordenbyger med kraftig regn har ramt Himmerland, så finalerunden af Made in Denmark blev sat på pause kl. 11:15.

Som det ses på billedet ovenfor, så er der store vandpytter på banen, som dog er godt drænet. Der har været ophold i regnvejret, men nye byger er på vej, så spillet kan næppe genoptages før efter kl. 14. Europa Touren kommer med en ny opdatering kl. 13:30, men umiddelbart kunne det tyde på, at man håber at kunne begynde igen omkring kl. 14:30.

Der er en del tilskuere i dag, som nu har søgt ly i teltbyen, VIP pavilloner og i klubhuset.

Pieters fører med ét slag
Thomas Pieters nåede at spille 8 huller i -3, så han fører i -14 foran Bradley Dredge og Adrian Otaegui i -13. De har begge spillet 6 huller.

Søren Kjeldsen er -3 efter 10 huller og bedste dansker på en 9. plads i -8. Jeff Winther deler 12. pladsen i -7.

Viasat Golf, TV3 Sport og Viaplay.dk sender direkte når spillet genoptages. På Viaplay og www.tv3sport.dk/golf sendes der direkte fra 16. hul.

Made in Denmark, leaderboard

Spiller og caddier på vej mod klubhuset da spillet blev indstillet.
Spiller og caddier på vej mod klubhuset da spillet blev indstillet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk