19hul.dkGlædelig jul 2023!

Glædelig jul 2023!

Så blev det jul igen. Selvom vi er mange, der havde håbet på en hvid jul, så giver det milde vejr jo mulighed for, at man spiller en runde golf eller to her mellem jul og nytår.

Måske kommer der lokalt lidt sne, og så kan det anbefales at læse eller genlæse Kim Bojes tips til golf om vinteren.

Her på 19hul.dk holder vi aldrig helt lukket, så der kommer daglige artikler henover jul og nytår. Der er planlagt en række spændende artikler, så husk at besøge 19hul.dk, selvom der ikke er golfturneringer at følge.

Der er jule- og nytårspause på DP World Tour frem til Dubai Invitational fra den 11. januar, mens PGA Touren spiller årets første turnering på Hawaii allerede fra den 4. januar.

LET begynder sæsonen den 8. februar i Kenya, mens der spilles LPGA igen fra den 18. januar i Florida.

19hul.dk ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nyt golfår!

Arkivfoto – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk