BettingBetting tips, uge 1 2016

Betting tips, uge 1 2016

Europa Touren er i Sydafrika, hvor BMW SA Open hosted by City of Ekurhuleni spilles på Glendower GC. Morten Ørum Madsen vandt turneringen i november 2013, mens Andy Sullivan er forsvarende mester.

På PGA Tour gælder det Hyundai Tournament of Champions, hvor der på Hawaii er et meget stærkt felt på Kapalua Resort Plantation Course.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan vinde. Ud for Odds ses først vinderodds og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.

The BMW SA Open hosted by City of Ekurhuleni

  • Gary Stal – Odds 37 / 8
  • Jaco van Zyl – Odds 21 / 5,50
  • Andy Sullivan – Odds 9 / 2,75

Hyundai Tournament of Champions

  • Dustin Johnson – Odds 8,50 / 2,50
  • Jordan Spieth – Odds 5 / 2,00
  • Patrick Reed – Odds 12 / 3,50

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk