Sunshine TourJeff Winther blev nr. 8, da Philip Eriksson vandt Dimension Data Pro-Am

Jeff Winther blev nr. 8, da Philip Eriksson vandt Dimension Data Pro-Am

Svenske Philip Eriksson vandt den traditionsrige Dimension Data Pro-Am på den sydafrikanske Sunshine Tour og har kvalificeret sig til WGC – FedEx St. Jude Invitational. Jeff Winther blev nr. 8.

Jeff Winther begyndte finaledagen på en 7. plads i -12, og efter en runde i -2 blev han nr. 8 i 14.

I 2017 blev Jeff Winther ligeledes nr. 8 i turneringen, da Paul Lawrie vandt. Sidste år blev turneringen vundet af Jaco Ahlers.

Philip Eriksson vandt med tre slag

Svenske Philip Eriksson og Jaco Van Zyl fra Sydafrika delte føringen inden finalerunden.

Philip Eriksson tog føringen på bag-ni, og efter en runde i -4 andt han i -21 foran Justin Walters i -18 og Dean Burmester i -17. Jaco Van Zyl blev nr. 4 i -16, mens Merrick Bremner, de forsvarende mester Jaco Ahlers og Jbe’ Kruger delte 5. pladsen i -15.

Philip Eriksson spiller fast på Sunshine Tour, og har blot spillet tre Europa Tour og syv Challenge Tour turneringer i karrieren.

Philip Eriksson – Foto: golfsupport.nl
Philip Eriksson kommer med i WGC – FedEx St. Jude Invitational

Som en ekstra bonus for sejren har Philip Eriksson kvalificeret sig til WGC – FedEx St. Jude Invitational, som spilles fra den 25. – 28. juli (tidligere WGC – Bridgestone Invitational).

Udover bl.a. Ryder Cup spillere, top-50 på verdensranglisten og vindere af de største turneringer, så er der nogle udvalgte turneringer på de mindre tours, hvorfra vinderen kvalificerer sig til WGC – FedEx St. Jude Invitational. Blandt de udvalgte turneringer er det Dimension Data Pro-Am på Sunshine Tour.

Dimension Data Pro-Am – Pro, resultat

Individuel turnering med sideløbende Pro-Am

De første tre dage spillede 156 professionelle på de tre Fancourt baner – Montagu, Outeniqua og The Links – med en amatør-medspiller i en sideløbende Pro-Am turnering. Lignende det vi kender fra At&T Pebble Beach National Pro-Am på PGA Tour og Alfred Dunhill Links Championship på Europa Touren.

Efter tre runder klarede de 60 bedste pro’er og de 25 bedste Pro-Am hold cuttet til finalerunden på Montagu

Justin Walters vandt pro-Am turneringen

Den sideløbende Pro-Am turnering blev vundet af Herman Loubser og amatøren M Ngoasheng i -33 foran Justin Walter og amatøren B Watson i -31.

Jeff Winther og hans medspiller, D Simpson-Craib, missede cuttet til finalerunden.

Dimension Data Pro-Am – Hold, resultat

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...