Challenge TourWarren og von Dellingshausen deler føringen i Austrian Open

Warren og von Dellingshausen deler føringen i Austrian Open

Der er tæt i toppen inden finalerunden af Austrian Open, hvor Marc Warren og Nicolai von Dellingshausen deler føringen.

Efter godt vejr de første dage faldt regnen tungt over Diamond CC nær Wien, hvor Nicolai Højgaard gik tredje runde i -1, så han rykkede frem til en 19. plads i -5.

Niklas Nørgaard Møller var rundt i +5, så han er nr. 55 i +2 inden finalerunden. Værre gik det for Martin Simonsen der efter en runde i +9 faldt fra en 26. plads til en tilbage til en 70. plads i +5.

Nicolai Kristensen, Mark Flindt Haastrup og Martin Ovesen missede cuttet efter anden runde.

Marc Warren og Nicolai von Dellingshausen fører med ét slag

Marc Warren, der vandt Made in Denmark 2014, og Nicolai von Dellingshausen gik begge -2 i tredje runde, så de overtog føringen i -11 foran Connor Syme, Darius van Driel og Sebastian Garcia Rodriguez i -10.

Joost Luiten, Joël Stalter og Marcel Schneider deler 6. pladsen i -9.

56-årige Miguel Angel Jiménez, der førte med to slag inden weekenden, var rundt i +5, så han faldt tilbage til en delt 12. plads i -6.

Thomas Detry er nr. 22 i -4 og Adri Arnaus nr. 55 i +2.

Miguel Angel Jiménez – Foto: golfsupport.nl
Første turnering i fire – fem måneder

Det er den første Europa Tour turnering siden Jorge Campillo vandt Commercial Bank Qatar Masters den 8. marts, mens det er fem måneders siden, at Christiaan Bezuidenhout vandt Dimension Data Pro-Am på Challenge Touren.

Der er ikke direkte tv fra Austrian Open og heller ikke fra næste uges Euram Bank Open på GC Adamstal. Den fulde tv-dækning vender først tilbage ved UK Swing fra den 22. juli.

Der er ingen tilskuere på banen, og man tager naturligvis en lang række forholdsregler i forhold til COVID-19.

Austrian Open, leaderboard

Temperaturen måles på Matt Ford inden tredje runde af Austrian Open 2020 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...