Fire af verdens seks bedste spillere er taget direkte fra US Open til denne uges Travelers Championship på TPC River Highlands, og fører an i et uhyre stærkt felt. Scottie Scheffler, Rory McIlroy, Justin Thomas og Patrick Cantlay er hovednavnene i denne uge.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.)  med danske kommentatorer.

Flere af PGA TOURs største profiler er blevet i det nordøstlige hjørne af USA efter sidste uges US Open, og er nu klar til Travelers Championship i Connecticut. Turneringen har en 70-årig historie og gennem årene har flere af de største navne stået med trofæet efter turneringen.

Med det felt der kommer til start i denne uge, kan det meget vel blive endnu et af de prominente navne, der løber med sejren. Både McIlroy og Scheffler samt Sam Burns, Keegan Bradley og Denny McCartthy kommer med top-10 placeringer fra US Open, mens Jordan Spieth vandt Travelers i 2017, og derfor kender banen rigtig godt.

Det er en bane, hvor der er noteret mange rigtig lave scores gennem årene, så vi kan godt glæde os til en masse birdies. Det var her, at Jim Furyk gik sin imponerende 58’er, og da Patrick Cantlay første gamg spillede med som amatør noterede han en runde i 60 slag.

.
.

TPC River Highlands er især kendt for sine fire afslutningshuller, der med garanti får en afgørende betydning. Et kort par fire hul, der kan nås fra tee, et par 3 og par 4 hul med masser af vand i spil, og så afslutningshullet, hvor et godt drive kan give spillerne mulighed for at få den birdie de måske mangler.

Sidste år vandt Harris English efter omspil med Kramer Hickok. Omspillet var det næstlængste i PGA TOURs historie, og der skulle hele otte ekstra huller til før English sikrede sig sejren.

PGA TOUR Live eller Featured Groups sender allerede fra 12.45 torsdag og fredag, og med de mange profiler til start, så er der er mere end 11 timers live golf med verdens bedste golfspillere de første dage på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.) .

The Travelers Championship kan følges på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.) :
  • Torsdag den 23.6.: 21.00 – 00.00
  • Fredag den 24.6.: 21.00 – 00.00
  • Lørdag den 25.6.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 26.6.: 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen kommenterer

Teesteds-markering under Travelers Championship – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.