Greece Open – presented by Golf Experten er navnet på ny golfturnering, der spilles på nogle af Danmarks bedste golfbaner. Turneringen afvikles i et samarbejde mellem Golf Experten og GolfersGlobe, mens Det Nationale Græske Turistkontor er turneringens Gold Sponsor.

Greece Open – presented by Golf Experten er en ny eksklusiv golfturnering, hvor der spilles på nogle af Danmarks bedste golfbaner, og hvor vinderne skal afsted til finalen på det 5-stjernede græske golfresort Costa Navarino.

Blandt deltagerne fra de indledende runder kvalificerer 30 spillere sig til den eftertragtede landsfinale på Great Northern, hvor der dystes om de 4 finalepladser på det 5-stjernede græske golfresort Costa Navarino.

To vinderhold sendes afsted til finalen på Costa Navarino. Fly, hotel og golf er betalt. På rejsen til Grækenland i april 2022 findes det hold, som kan kalde sig vindere af den første udgave af Greece Open – presented by Golf Experten.

Med Greece Open kommer Golf Experten nu med et spændende tilbud til sine mange kunder.

.
.

– Vi har gennem længere tid haft et ønske om at lave vores egen golfturnering, og da vi så hvad Søren Barnak formåede at gøre med Race to Thailand, hvor vi i øvrigt med som hovedsponsor, så var det naturligt at sætte sig ned og se på mulighederne for et fælles samarbejde’, lyder det fra Kim D. Jacobsen, markedsføringschef hos Golf Experten.

Greece Open – presented by Golf Experten bliver den anden turnering, som GolfersGlobe nu er involveret i. Ifølge Søren Barnak er Greece Open er godt supplement til den populære Race to Thailand-turneringen, der sidste år havde 700 deltagere.

– Siden starten med Race to Thailand har det ligget i kortene, at vi på et tidspunkt skulle have ét tilbud mere til de danske golfspillere. Og da Den Græske Stats Turistkontor meldte sig på banen, var vi ikke et sekund i tvivl om, at her havde vi chancen for at lancere noget ekstraordinært. Da vores oplæg samtidig matchede med Golf Experten’s ideer, så var vi ikke længe om at nå til enighed’ forklarer Søren Barnak, der står bag GolfersGlobe.

De bedste danske golfbaner

Greece Open – presented by Golf Experten spilles på nogle af Danmarks i særklasse bedste danske golfbaner i Silkeborg, Esbjerg, Simon’s og Great Northern.

Første gang, der er mulighed for at spille med er den 5. juni i Esbjerg Golfklub, der i år kan fejre 100-års jubilæum, og som senere på sommeren er vært for en turnering på European Challenge Tour.

Esbjerg er Danmarks tredjeældste golfklub, og Marbæk-banen hører til cremen af dansk golf. Det fås ganske enkelt ikke meget bedre.

Måneden efter, helt nøjagtig den 8. juli venter så Silkeborg Ry Golfklub, hvor der spilles på Syd-Vest sløjferne, der tilsammen udgør mesterskabsbanen og den kombination, som tidligere er blevet benyttet ved Made in Denmark.

Silkeborg-banen regnes blandt de fleste danske golfspillere, som en must play bane. Thomas Bjørn har designet flere af hullerne, og anlægget blev af de danske tour-proer i 2020 kåret til at være Danmarks bedste golfbane. Nu kan deltagerne i Greece Open prøve kræfter med dette klasseanlæg.

Sidste stop inden landsfinalen på Great Northern bliver Simon’s Golf Club, der som den eneste danske klub har været vært på alle de fire professionelle tours, European Tour, Ladies European Tour, European Challenge Tour og senior touren, der i dag hedder Legends Tour.

Få en VIP golfoplevelse

Sæsonens 4 events afholdes alle på golfbaner, der er toptrimmet til dagen, og Golf Experten og GolfersGlobe sørger for, at deltagerne får en VIP oplevelse.

Dagsprogrammet for de indledende runder ser ud som følger:

  • Checkin – udlevering af scorekort og velkomstpakke med bolde, tees, baneguide og voucher til Golf Experten
  • 18 hullers runde med baneforplejning
  • Spisning inkl. drikkevare og præmieoverrækkelse

Til hver af de indledende spillerunder vil der være præmier til minimum 5 hold. Præmiesummen vil være på 10.000-15.000 kr., og præmierne vil bestå af golfudstyr, hotelophold, green fees, vin, gin, champagne og meget mere.

Til hver spillerunde vil der desuden også være en Hole-In-One konkurrence, hvor der kan vindes golfudstyr fra Golf Experten til en værdi af 15.000 kr.

Læs mere på golfersglobe.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.