Empordà Golf på Costa Brava i det nordøstlige Spanien bliver vært for to nye Challenge Tour turneringer i oktober.

Tidligere i august blev de to kinesiske Challenge Tour turneringer, Hainan Open og Foshan Open, aflyst pga. COVID-19, så med kort varsel har man arrangeret de to erstatningsturneringer.

Empordà Challenge spilles fra den 14. -17. oktober efterfulgt af Challenge Costa Brava fra den 19. – 22. oktober. Begge turneringer skal spilles på Links Course, som gennemgik en omfattende renovering i 2020.

Det er de to sidste turneringer inden top-45 på Road to Mallorca ranglisten kvalificerer sig til sæsonfinalen Rolex Challenge Tour Grand Final supported by The R&A. T-Golf & Country Club på Mallorca er vært for sæsonfinalen.

Designet af von Hagge, Smelek & Baril

Der er to baner på Empordà Golf. Både Links og Forrest er designet af von Hagge, Smelek & Baril, som i Danmark har tegnet Lyngbygaard Golf og Stensballegaard Golf.

.
.

De er også kendt for bl.a. Ryder Cup 2018 banen Le Golf National i Paris, Anfi Tauro på Gran Canaria samt Les Bordes og Royal Mougins i Frankrig.

www.empordagolf.com

Empordà Golf – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.