Genesis Invitational samler hele verdenseliten på Riviera Country Club til årets første turnering hvor stort set hele verdenstoppen er til start. Ni af verdens ti bedste er med i det prestigefyldte felt i Tigers egen turnering.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Tiger Woods er vært, og hans turnering, Genesis Invitational, er i år blevet forfremmet, og er nu en invitationsturnering ligesom Arnold Palmer Invitational og Jack Nicklaus’ The Memorial. Det betyder et mindre og mere eksklusivt felt, og vindere får blandt andet tre års medlemskab af PGA TOUR mod normalt to.

Tiger Woods er til start for tredje gang i denne sæson efter han vandt ZOZO Championship i oktober, og spillede Farmers Insurance Open for tre uger siden med en niendeplads som resultat. Tiger Woods spillede sin allerførste PGA TOUR turnering på Riviera Country Club som bare 16-årig amatør, og nu 28 år senere kan han med en sejr blive den mest vindende spiller på PGA TOUR nogensinde. Tiger jagter sejr nummer 83, men han har endnu ikke formået at vinde på den ikoniske bane i Hollywood.

Woods får selskab af hele verdenseliten, deriblandt den nye verdensetter, Rory McIlroy, der allerede kan miste den placering i denne uge. Både Brooks Koepka og Jon Rahm kan overtage dem fornemmeste placering i verden med et godt resultat i Genesis Invitational.

Sidste år overraskede JB Holmes favoritterne ved at komme fra baghjul, og vinde turneringen, der i 2019 var plaget af koldt og blæsende vejr. Holmes vandt foran Justin Thomas, Si Woo Kim og Rory McIlroy.

GOLFTV sender mere end 30 timer direkte fra Genesis Invitational fra torsdag til søndag, så med GOLFTV misser du ikke et eneste slag fra verdens bedste golfspillere.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Genesis Invitational kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • Torsdag den 13.2.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 15.45)
  • Fredag den 14.2.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 15.45)
  • Lørdag den 15.2.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 16.2.: 19.00 – 00.30 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Søren Hansen kommenterer.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.