Tiger Woods, Justin Thomas, Rory McIlroy og Justin Rose mødes i en velgørenhedsmatch hvor USA møder Europa på Tiger Woods helt nye golfbane Payne’s Valley. GOLFTV sender hele matchen direkte tirsdag aften.

Spillerne får mikrofoner på, så seerne kan komme helt tæt på de fire verdensstjerner under matchen, hvor der samles ind til the Payne Stewart Family Foundation. Matchen byder både på foursome, fourball og singles matcher undervejs, så det bliver helt sikkert en underholdende og seværdig match.

Er man ikke allerede abonnent hos GOLFTV, kan man prøve GOLFTV helt gratis i 7 dage. 

Matchen spilles på Payne’s Valley, som er navnet på den nyeste bane designet af Tiger Woods. Banen åbner først på torsdag, så velgørenhedseventen markerer samtidig åbningen af banen, der er den første public course, altså åbne bane, som Tiger Woods firma TGR Design har designet.

Payne’s Valley er en del af Big Cedar Lodge i Missouri, og navnet er en hyldest til Payne Stewart, der er født og opvokset en lille time derfra i Springfield, Missouri.

Big Cedar Lodge ligger i Ozark Mountains i Missouri, og med den nye bane er der nu fem golfbaner i området, alle designet af prominente navne fra golfens verden. Såleden har Gary Player, Jack Nicklaus, Bill Coore & Ben Crenshaw samt Tom Fazio designet de fire øvrige baner på det store resort.

GOLFTV sender hele matchen direkte fra 21.00 – 01.00 tirsdag den 22. september 2020.

Rory McIlroy – Foto: golfsupport.nl
Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe og Superligaen. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.