Det var alt for høj fart, som var årsagen til, at Tiger Woods kørte galt den 23. februar, men han tiltales ikke for noget, og får ingen bøde. Det konkluderer politiet som, med Tigers accept, har offentliggjort resultatet af deres undersøgelser.

Politiet i Los Angeles ville af hensyn til privatlivets fred ikke i første omgang offentliggøre resultatet af deres undersøgelser, men Tiger har accepteret, at politiet måtte dele det med offentligheden.

Efter det alvorlige solouheld gennemgik 45-årige Tiger en længere operation i nedre højre ben og ankel, og han blev først udskrevet efter 3 ugers indlæggelse på hospitalet.

Tiger ramte et træ med 120 km/t

Det skete på et pressemøde onsdag, hvor Sheriff Alex Villanueva fra Los Angeles County Sheriff’s Department sagde, at Tiger kørte mellem 135 – 140 km/t på en vej hvor fartgrænsen var 72 km/t. Det skriver flere medier bl.a. foxla.com og golfdigest.com.

Politiet har undersøgt den “sorte boks” i den store Genesis GV-80 SUV med 10 airbags som Tiger kørte i. Det vurderes, at Tiger kørte omkring 120 km/t, da han ramte et træ, fløj op i luften som en piruet og bilen rullede rundt!

.
.

Tiger bremsede ikke under uheldet, men speedede tværtimod op, så politiet formoder at Tiger ved en fejl og i panik trådte på speederen i stedet for bremsen.

Politiet har ingen mistanke om, at Tiger var påvirket af hverken alkohol eller stoffer. Man har ikke undersøgt, om han brugte sin mobiltelefon, men man gør ikke yderligere i sagen.

Tiger har ikke været tiltalt for noget, og får ikke en bøde. Politiet konkluderer, at Tiger kørte alt for hurtigt og ikke formåede at holde bilen på vejen, men fart i sig selv er ikke nok til, at man tiltales for hensynsløs kørsel. Og da der ikke var vidner, rejses der ikke tiltale mod Tiger.

Forlod sit hotel stille og roligt

Tiger kørte galt en tirsdag morgen på vej til video-opgaver for GOLFTV, som han også havde lavet om mandagen. Flere medier har, baseret på vidner, tidligere fortalt om hvordan Tiger hastede afsted fra sit hotel om morgenen, og kørte hasarderet.

Det afviste politiet på pressemødet. De har set tilgængeligt overvågningsmateriale, og Tiger gik stille og roligt til sin bil og kørte langsomt fra hotellet. Han holdt også tilbage undervejs, så intet indikerede at han have travlt.

Tiger takker for hjælp og støtte

Om, og i givet fald hvornår, Tiger igen kan spille golf er endnu uvist. Tiger var ved at komme sig ovenpå sin femte rygoperation, og har ikke spillet turneringer siden Masters i november og PNC Championship i december med sin 11-årige søn Charlie

Efter polities pressemøde har Tiger lavet en skriftlig udtalelse på Twitter, hvor han oplyser, at han har fået besked om, at politiet har afsluttet deres undersøgelser og lukket sagen. Han takker samtidig for den hjælp og støtte han har fået, som det kan læses nederst i denne artikel.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.