PopulærtDP World TourThriston Lawrence vandt Omega European Masters

Thriston Lawrence vandt Omega European Masters

Thriston Lawrence vandt Omega European Masters efter omspil mod Matt Wallace. Joachim B Hansen blev bedste dansker. i turneringen, hvor Rasmus Højgaard var forsvarende mester.

På skift var der gode danske runder, og i finalerunden var det Joachim B Hansen, der med en 64’er (-6) var blandt dagens bedste, hvilket gav ham en 14. plads i -12.

Niklas Nørgaard Møller gik en 61’er i anden runde, og delte 29. pladsen med Marcus Helligkilde, Jeff Winther og Nicolai Højgaard.

Rasmus Højgaard, der vandt turneringen sidste år, missede cuttet efter tredje runde. Det ekstra cut  der indføres, når mange spillere klarer cuttet. Han begyndte med runder i -5 og -2, men gik tredje runde i +6.

Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen missede cuttet efter anden runde. Thomas Bjørn vandt Omega European Masters i 2011 og 2013, men deltog ikke i år.

Thriston Lawrence vandt efter omspil

Inden finalerunden førte Thriston Lawrence i -17 foran Matt Wallace i -14.

Matt Wallace gik -4 og indhentede Thriston Lawrence, så de begge sluttede i -18 inden Thriston Lawrence vandt med en par på første omspilshul.

Richard Mansell blev nr. 3 i -16, mens Jorge Campillo, Antoine Rozner og Scott Jamieson delte 4. pladsen i -15.

Det var 25-årige Thriston Lawrences anden sejr på DP World Tour. Hans første var Joburg Open 2021, der var den første turneringen efter European Tour skiftede navn til DP World Tour. Den blev afgjort over blot 36 huller som følge af fundet af den dengang nye Omikron coronavariant i Sydafrika.

Omega European Masters, resultat

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...