PopulærtDP World TourThorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på en 4. plads. Se højdepunkter fra Daniel Gavins’ finalerunde i videoen ovenfor.

Inden finalerunden havde Zander Lombard føringen i -16 foran Rasmus Højgaard i -15, mens den forsvarende mester Nicolai Højgaard var nr. 5.

Daniel Gavins førte med to slag inden sit sidste hul, men slog to bolde i vandet på 18. hul. Foran ham lavede Alexander Björk en bogey, og mens Daniel Gavins troede han havde mistet grebet om turneringen, holede han sit putt for dobbeltbogey fra godt 9 meter. Zander Lombard havde et putt for eagle på sidste hul, som ville have givet omspil, men han missede fra godt 7 meter.

Daniel Gavins gik -3 og vandt i -17 foran Alexander Björk og Zander Lombard i -16. Adrian Meronk og Thorbjørn Olesen delte 4. pladsen i -15 efter en runde i -5.

Thorbjørn, der var -7 på de sidste 6 huller af tredje runde, gik første runde i par, og var således -15 over de tre sidste runder.

Rasmus Højgaard gik +1 og faldt tilbage til en 6. plads i -14 sammen med Rikuya Hoshino og Adri Arnaus.

Marcus Helligkilde gik -6 og bragede 24 pladser frem til en 13. plads i -11, som han delte med Nicolai Højgaard, der afsluttede med en runde i +1.

Oliver Hundebøll blev nr. 28 i -7 og Niklas Nørgaard nr. 48 i -4, efter de begge var rundt i par, mens Thomas Bjørn blev nr. 56 i -2 efter en runde i +3

Martin Simonsen, Christoffer Bring og John Axelsen missede cuttet.

Anden sejr på DP World Tour

Det var 31-årige Daniel Gavins’ anden sejr på DP World Tour, da han vandt ISPS Handa World Invitational 2021.

Ras Al Khaimah Championship, resultat

Thorbjørn Olesen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet 4 af sine seneste 5 turneringer! Det var en Signature Event med en præmiesum...