Efter Ryder Cup sejren skal Thomas Bjørn have en tatovering med vinderscoren 17½ – 10½. Det lovede han sine spillere inden Ryder Cup.

Det blev afsløret på vinderholdets fælles pressemøde efter sejren søndag aften. Spillerne havde fået den ekstra motivation, at Thomas Bjørn ville få tatoveret vinderscoren, hvis Europa vandt Ryder Cup.

– Min værste beslutning hele ugen

Ian Poulter bragte det op på pressemødet, hvor Rory McIlroy foreslog, at tatoveringen skulle være i hovedet. Det kom aldrig frem hvor Bjørn skal tatoveres, men den bliver næppe synlig:

– Lad mig sige det sådan, at det bliver et sted som kun Grace får at se, sagde Thomas Bjørn med henvisning til kæresten Grace Barber og fortsatte:

– Jeg bliver måske nødt til at sende spillerne et billede, og så får I det måske alle sammen at de. Det var min værste beslutning hele ugen, sagde Thomas Bjørn med et stort grin.

Team Europe med Thomas Bjørn som kaptajn og Thorbjørn Olesen som spiller efter sejren i Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.