I begyndelsen af maj debuterede Thomas Bjørn på den amerikanske senior tour, PGA Tour Champions, og nu er der også sat tid og sted på hans senior debut i Europa.

Thomas Bjørn deltager i Legends Tour turneringen Farmfoods European Legends Links Championship hosted by Ian Woosnam på Trevose Golf & Country Club i England fra den 18. – 20. juni.

Danmarks mest vindende golfspiller fyldte 50 år i februar, og debuterede på PGA Tour Champions med en 45. plads i Insperity Invitational, der blev vundet af Mike Weir.

Gennem 25 sæsoner siden Thomas Bjørn vandt Challenge Tour ranglisten i 1995 har han spillet på Europa Touren, og nu er han klar til den næste fase af karrieren.

– Jeg ser virkelig frem til min debut på Legends Tour. Jeg har kendt mange af spillerne gennem lang tid, så jeg ser frem til at møde dem igen, siger Thomas Bjørn i en pressemeddelelse.

.
.

Legends Tour sæsonstarten er udskudt pga. COVID-19, så Farmfoods European Legends Links Championship er sæsonens anden turnering og den første i Europa. Hele 2020 sæsonen blev aflyst pga. COVID-19 ligesom The Senior Open blev aflyst.

Paul Lawrie blev diskvalificeret sidste gang

The Open 1999 vinderen Paul Lawrie, der blev årets rookie i 2019, har også bekræftet sin deltagelse. Han håber det bliver en bedre oplevelse end i 2019, hvor han og Carl Mason blev diskvalificeret for at bytte bolde.

Jean-Francois Remesy vandt Farmfoods European Legends Links Championship hosted by Ian Woosnam.

Nyt navn og ny ejer af senior touren

Legends Tour er det nye navn for det der frem til i år hed Staysure Tour og før det European Senior Tour.

Tidligere ejet og drevet af Europa Touren, men nu er Staysure direktøren Ryan Howsam hovedaktionær i Legends Tour, mens Europa Touren kun ejer en mindre del.

Thomas Bjørn – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.