PopulærtPGA TourStricker og Kelly fører efter 56'er

Stricker og Kelly fører efter 56’er

Steve Stricker & Jerry Kelly fører holdturneringen Franklin Templeton Shootout efter torsdagens første runde, hvor man spillede scramble.

Begge spillere slog et drive, hvorefter man valgte det bedste. Derfra spillede begge deres andetslag fra dette sted, hvilket man fortsatte med indtil bolden var i hul, og den bedste score talte som holdets score. 12 to-mandshold er med i PGA Tour turneringen, som dog ikke tæller til ranglisterne.

Det gav lave scores, så Stricker & Kelly fører i -16 foran Harris English & Matt Kuchar i -15. English & Kuchar vandt turneringen i 2013, mens de er blevet nr. 2 de seneste to år.

Det er ottende gange, at Stricker & Kelly danner par i turneringen, som de vandt i 2009.

Charles Howell III & Rory Sabbatini er nr. 3 i -13, mens de forsvarende mestre Jason Dufner & Brandt Snedeker er på en 4. plads i -12.

For anden gang er der en damespiller med i turneringen, da Lexi Thompson danner par med Bryson DeChambeau. De er nr. 8 i -10.

En anderledes turnering med tre formater
I anden runde spilles greensome, hvor begge spillere slår et drive. Herfra vælger man det bedste drive, som medspilleren slår til, så efter drivet skiftes man til at slå til bolden.

I lørdagens finalerunden spilles four-ball. Her spiller man sin egen bold, og den bedste af de to scores på hvert hul tæller som holdets score.

Franklin Templeton Shootout, leaderboard

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....