Stewart Cink vandt Safeway Open – første sejr i 11 år

47-årige Stewart Cink vandt Safeway Open, som var den første turnering i PGA Tourens 2020-21 sæson. For 10. turnering i træk missede Sebastian Cappelen cuttet.

2019-20 sæsonen blev afsluttet i sidste uge med Dustin Johnson som vinder af FedExCup’en, og nu er man allerede igang igen.

Sebastian Cappelen begyndte desværre den nye sæson med et misset cut, for med runder i par og -2 var han tre slag fra cutgrænsen. Det er Cappelens 10. turnering i træk, hvor han misser cuttet, og ni af dem har været efter COVID-19 pausen.

Tæt i toppen inden finalerunden

Inden finalerunden af Safeway Open delte Brian Stuard, James Hahn og Cameron Percy førstepladsen i -16 foran Kristoffer Ventura, Sam Burns og Harry Higgs i -15. Stewart Cink og fire andre delte 7. pladsen i -14, så der var meget tæt i toppen.

Med en runde i -7 vandt Stewart Cink i -21 foran Harry Higgs i -19, mens Doc Redman, Chez Reavie, Kevin Streelman og Brian Stuard delte 3. pladsen i -18. Sam Burns og Kristoffer Ventura fra Norge delte 7. pladsen i -17.

Første sejr siden The Open 2009

Det var Stewart Cinks syvende sejr på PGA Tour. Den første var Canon Greater Hartford Open 1997, mens den hidtil seneste var The Open 2009, som han vandt efter omspil mod Tom Watson.

Stewart Cink havde i øvrigt sønnen Reagan som caddie.

Safeway Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.