LPGA begynder 2021 sæsonen den 21. januar, og har offentliggjort et stærkt turneringsprogram for året. Derimod må vi vente lidt endnu, inden turneringsprogrammerne for Ladies European Tour, LET Access Series og Symetra Tour, da disse ikke er offentliggjort endnu.

Nedenfor har vi samlet den første turnering for de førende og set med danske øjne mest interessante tours. Først de europæiske tours efterfulgt af de amerikanske tours.


Europa

Ladies European Tour – TBA

Ladies European Tour har endnu ikke offentliggjort turneringsprogrammet for 2021. LET oplyser til 19hul.dk, at man forventer at offentliggøre det sidst i januar.

To australske turneringer skulle igen have indledt sæsonen i februar, men de er blevet aflyst pga. COVID-19.

LET Access Series – TBA

LET forventer også, at turneringsprogrammet for LET Access Series offentliggøres sidst i januar.

.
.
Nordic Golf Tour – 27. maj

Den nordiske Nordic Golf Tour begynder den 27. maj med PGA Championship by Trelleborgs Kommun i Sverige.


USA

LPGA – 21. januar

LPGA begynder 2021 sæsonen med Diamond Resorts Tournament of Champions i Florida fra den 21. – 24. januar.

Efter den første turnering er der dog en måneds pause til den næste turnering, der er Gainbridge LPGA fra den 25. februar.

Symetra Tour – TBA

Den amerikanske Symetra Tour, der er niveauet lige under LPGA, har endnu ikke offentliggjort turneringsprogrammet for 2021.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.