Så nærmer tiden sig. Den store golf juniorturnering Vordingborg Kommune, Møns Bank, Møn Open 2021 løber af stablen den 10 og 11 april.

Trods Corona restriktioner er det igen i år, en turnering med mange stærke spillere. Specielt dame siden er stærk med 2 dame landsholdsspillere: Natacha Høst Husted og Cecilie Leth-Nissen. Junior pigelandsholdsspillerne holder sig ikke tilbage hele 4 spillere er til stede med sidste års vinder af Møn Open Olivia Grønborg i spidsen. Desuden er der en hel del spillere fra udviklingstruppen også.

På mande / drenge siden er der rigtig mange udviklingsspillere, der har været inde omkring landsholdet. Her kan det nævnes at Møn Golfklubs egen Malthe Rasmussen er iblandt. Desuden deltager Mads Priergaard fra klubben også.

Vordingborg Kommune, Møns Bank, Møn Open 2021 – deltagerliste

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.