Marcus Helligkilde sluttede med tre birdies på første runde af Ledreborg Palace Golf Masters, og i fire under par er han med helt fremme efter førstedagen. Tre danske amatører deler andenpladsen blot et slag fra de to førende spillere Niclas Johansson og Sebastian Eidsæther Syr.

Helligkilde, der fører GolfBox Road to Europe, hvorfra top tre rykker op på Challenge Touren, fik en god start på Ledreborg Palace Golf Masters. Der skulle dog en stærk afslutning til, før dagen blev rigtigt sjov. Birdies på de sidste tre huller betød en runde i 67 slag, fire under par, og dermed er Helligkilde nok engang at finde i top-10 efter førstedagen.

Tre danske amatører jagter de førende

Et slag bedre end Helligkilde ligger hele tre danske amatører. Jacob Jørgensen, Nicolaj Søberg og Malthe Tandrup Laustsen har alle del i tredjepladsen i fem under par efter førstedagen.

Helt i front er svenske Niclas Johansson og Sebastian Eidsæther Syr fra Norge, der begge noterede fornemme runder i 65 slag. Førstnævne Johansson overkom endda en dobbelt-bogey på vej mod dagens bedste runde i -6.

Oliver Hundebøll Jørgensen, der skal bruge en stærk sæsonafslutning for at true top-3, er ligesom Helligkilde at finde i fire under par. Det samme gælder Peter Launer Bæk, som også skal jagte en sejr eller to i de resterende turneringer, for at få fingre i én af de tre oprykningspladser til Challenge Touren.

Jeppe Huldahl, Morten Ørum Madsen og John Axelsen var også under par på førstedagen, og med godt vejr de kommende dage, vil de være på udkig efter en rigtig lav runde.

Du kan se stillingen efter første runde af Ledreborg Palace Golf Masters her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.